Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

NU hoppas jag på lite medvind....

Publicerad 2014-06-12 17:55:21 i Allmänt,

...ja de e som skrivet i ett annat inlägg inte första prio att blogga längre MEN nu så blire ett sammandrag av våra veckor! ;-) Har varit till Lina och hälsat på lillprinsen och Andreas....ojoj va jag missar mycket i hans utveckling när vi bor så långt ifrån varandra, bara älskar denna lillprins! <3 Vi fick med oss Luzza hem som söker ett nytt och varaktigt hem med massa aktivering, vill så gärna ha henne själv men de funkar inte, jag kan inte ge henne de hon behöver tyvärr....men jag tror att vi har träffat den rätta för Luzza så nu är de bara att hålla tummar och tassar att de kommer trivas tillsammans...hon kommer att få bo på landet med en tjej och hennes pojkvän, de finns hästar på gården och hon jobbar så bra så Luzza kan vara med henne på jobbet ute på landet även de! ...sen så har vi ju blivit med torp och jag bara älskar stället...utan vatten och el, bredvid en sjö och ingen täckning på telefonerna....Yeeeessss....så underbart att vara bortkopplad från omvärlden för en stund! =). På tisdag ska jag på anställningsintervju, då hoppas jag på att många tummar hålls...vore så underbart att få börja jobba och få en inkomst... Fridens och ta hand om er!!!
Luzza och Hilton hade skoj ett tag, men sen började hon löpa så nu är han enveten som attan...Hilton var och parade i to och fr förra veckan så nu har han fått smak på de roliga! =P
Foton från stugan med omgivning, 7-8 km rakt ut i skogen!, man kan inte göra annat än älska den här platsen <3

Kommentarer

Postat av: Salukiflickorna

Publicerad 2014-07-11 18:37:08

Underbart! De blir allt mer sällsynta dessa torp i gott skick och inte sönderrenoverade. Saknar ett jag hade tillgång till för länge sedan! Hoppas ni kan ta er dit vintertid också ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela