Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Härliga dagar...

Publicerad 2013-08-01 11:16:00 i Allmänt,

...har vi haft!, i söndags åkte vi till Sala för att träffa barnens faster med familj och Lina, Andreas och Neo kom dit....god mat och härliga skratt blev de allt, vi sov kvar till måndagen och åkte sen vidare för att träffa min kusin Stefan som jag tyvärr träffat endast vid begravningar de senaste 20 åren....MEN nu blev de av att träffas under trevligare omständigheter...och efter det åkte vi hem till systeryster som bor i Lindesberg och sov kvar hos henne till tisdagen, träffade även Mickis, syrrans dotter och min mamma dök förbi innan ett läkarbesök....sist men inte minst så träffade vi Linus en kort sväng innan vi åkte hemåt....trötta och nöjda är vi!!: Drog på mig en redig förkylning så min röst har varit på vift och skallebank from hell gjorde sig anträffbar...mår lite bättre idag. Fick mig en smärre chock när jag gick in på FB, en vän hade fått ta bort sin älskade pälskling, en rottiskille på 10 år som var en otroligt karismatisk kille...*gråter* verkligen över hennes förlust för som skrivet en otroligt fin kille som satte ett avtryck i varje persons hjärta som han träffade <3.
Fina farbror grånos...vila i frid <3

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-08-04 20:49:06

Trist med en förkylning, men skönt att du mår bättre!!

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2013-08-05 20:21:31

Tråkigt med förkylningen men roligt att träffa så många nära och kära! Ljuvliga bilder på barnen, otroligt fina och uttrycksfulla!

Ang Tim så är han förvånansvärt fräsch just nu, han har varit inne i en bra period ganska länge nu... vågar knappt säga det högt men jag hoppas det får hålla i sig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela