Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Kattpiss VS Hundlukt

Publicerad 2011-01-20 11:54:51 i Allmänt,

...ja vad skriver man??...min granne under mig vi tog en 2 timmars promenad i skogen nu på morgonen...så underbart även om kroppen skriker NEEEEJJJ...mår väl lite bättre men känner mig heelt manglad...men sååå nöjd att jag kom ut iaf!!
Hon berättade att hennes man varit på min granne å sagt till att katterna inte ska vara i trappan, dessa har ännu en gång pissat på mina stövlar å tjejjernas boll å kampstock...luktar f***n så vidrigt å har försökt fått rent de med ättika vilket funkar sådär men de blir bättre...
Då skyller hon på att de e mina hundar som luktar!!!...VAAAA!!!????...nog känner man väl skillnad på kattpiss å hundlukt även om blöt hund inte luktar allt för gott så går ju lukten bort ganska omgående i en trappa...men men lilla tjejjen...ska ta ett snack med henne IGEN då jag frågade om katterna kunde va antingen ute eller inne å inte i trappa eftersom de pissade ner mina NYA goretexkängor å de luktar fortfarande lite om dessa trots att de hände i somras...å de skulle absolut inte va i trappan....har lyft ut både hennes å den andra grannens katter för att de släppt in dessa när de varit så kallt ute...men håll då förfaaan katterna inne om ni tycker de e för kallt ute å låt oss slippa den jävliga odören som blir...japp faan va jag störde mig på de här...kanske larvigt men de e bannemig inte roligt...nu ligger leksakerna å mina gummisar i ett bad av ättika igen får se om de blir bättre...
...förövrigt så e allt bara bra!! =P


Nova 3 månader...

underbart väder idag, så skogen gjorde gott idag!!

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2011-01-20 12:36:08

Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Det är rejäl skillnad på kattpiss och hundlukt . Det är inte kul när man får sina saker förstörda med sådan lukt. Det vore ju rätt förnuftigt att välja om de ska vara inne i lgh eller ute i det väder som är för trapphuset är ändå inget ställe för en katt.

Jag håller tummarna för att det löser sig på något vis iaf.

Kram!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-01-20 13:11:57

Men usch vad äckligt :( Nog känner man skillnad på katt piss och en blöt hund!!!!!

Och varför släpper man ut katterna i trappen för???? Antingen så ska dom val vara ute eller inne i lägenheten där dom bor.



Hoppas verkligen ni får ordning på det för som sagt så luktar katt piss inte nått vidare :(



Skönt med en morgonpromenad och vilken söt bild på Nova :)



Vi ska snart ut och gå också, väntar bara att min kompis ska bli klar.



Sköt om dig.

Postat av: Mick - Gud hatar mig

Publicerad 2011-01-20 16:58:22

sv; ååh tack ska du ha! :D haha ja det kändes faktiskt riktigt roligt! :)

Postat av: Petra

Publicerad 2011-01-20 21:26:01

Irriterande! Jag blir lite sur när de här i vårt område tog upp att det låg hundbajs lite var stans. Visst det är absolut inte ok. Men då tog jag upp att jag hittar kattskit på tomten samt att en vithårig katt ofta tog sig en tupplur i våra utemöbler när vi hade dynorna kvar på stolarna, samt att när vi hade barnvag kunde jag hitta hårbollar i vagnen. Själv är jag allergisk så det är ju inte så bra. Jag fick till svar att det är ok att katter beter sig så för de är vilda djur. hmm vad är då hund? Jag tycker att det är det samma. Men jag plockar upp Dinos bajs skulle aldrig lämna det. Stå på dig! Kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-01-21 04:47:59

Man kan ju inte säga att kattpiss luktar bättre än en hund!



Dessutom är väl inte ett trapphus någon rastgård för en katt?



Påpeka för grannen att den har samma ansvar för sin katt som du har för din hund - lagen innefattar ju både katter och hundar!



Sv: Japp - det är ingen mindre än Lina själv! :)

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2011-01-21 06:26:14

ha en bra dag mami!

Postat av: Sara

Publicerad 2011-01-21 06:38:33

Skillnad på kattpiss och blöt hund är enorm! Fy för att ha nerpissade skor, lukten försvinner aldrig! Ha katten inne om det är kallt! Inte vill den sitta i trapphuset och trycka!

Postat av: Annica

Publicerad 2011-01-21 07:11:40

ja man känner verklien en viss skillnad på blöt hund och kattpiss. ;D

Postat av: DONKEN

Publicerad 2011-01-21 12:45:56

har du inte skorna inomhus? :)

surt med pissande djur, över huvud taget, där det iiinte ska pissas.



svar: rock kortet får du kika på, skulle han uppskatta ett sånt kanske? haha! eller kanske om han har nån viss favvogrej så kan man ju kirra nåt med det djuret/hobbyn/musiksmaken/färgen/maträtten. höhö! ;)

pöss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela