Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Igår va de dax...

Publicerad 2011-02-10 08:41:28 i Allmänt,

...för att ge blod för första gången, vilket gick jättebra...innan de åkte jag ut till Edhaga å gick en timme...va länge sedan vi gick där å de va med livet som insats kan jag lova!!*L*. Gick en skogsväg som va så spårig å hal så de va olustigt att gå vissa sträckor...fick gå uppe i snökanten å trampa men de hade frusit på där med så man gled som bambi på hal is!. Ser en kvinna komma med två små hundar och två grabbar med funktionshinder längre fram, finns ett boende lite längre bort från där vi kom å gick...stannar å sätter upp mina i snödrivan för lilltroll e ju inget rolig vid möten med hundar så jag vill ha koll på henne ordentligt....ber då denna kvinnan att passera med sina hundar å grabbarna å hon blir bara så jävla arg, fattade ingenting. Hon höjde rösten å skrev till mig att ja de e klart att jag ska gå förbi med en som e hundrädd å en som knappt kan gå å sen med två hundar!!!!!!!!!!!!
MEN va f****n säger hon????...jag blev så jäkla paff för att hon delvis for ut som hon gjorde men vad gjorde hon då som hade två små hundar som "gafflade" och en rädd grabb och i den halkan varför drar hon med sig denna grabben som stöpplade fram på detta underlag....fick bita mig väldans hårt i läppen å räkna till 1110 för att inte säga vad jag tyckte om henne som person och personal....hade tyvärr inte kunnat vara så pass lugn som jag borde och inför grabbarna vill jag inte säga de jag ville till denna patetiska kvinna.
Jag kan bli sååå jävla arg när jag ser och hör hur man ibland hanterar dessa ungdomar med autism som inte har ett språk...de förstår så otroligt mycket mer å ska man jobba med människor överhuvudtaget så e respekten A och O...sen om personerna inte kan förmedla sig via språket så behandlas de på ett så jävla fult å otrevligt sätt som om de inte fattade någonting men de gör de...har jobbat med ungdomar med autism i 9 år å flera av dessa har inte haft något språk, varit utåtagerande och självdestruktiva MEN de man lärt sig av dessa kommer man aldrig i närheten av med "normalbegåvade" människor...man lär sig så otroligt mycket av de och de e nått jag e stolt över att ha jobbat med....


Snön har försvunnit rejält men nu på morgonen e de kallt, snöigt å frostigt

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-02-10 09:31:51

Ja nog finns det mycke konstiga människor alltid...Vad mera kan man göra än att sätta vovvarna på sidan om det kommer någon. Om dom är är rädda för hundar är det ju inte meningen du ska vända åt nått annat håll....Det får väl dom göra i så fall.



Vet någon kärring gnällt när Angie och jag varit ute med alla vovvarna och lagt upp dom på sidan av vägen. Då sa hon vi mötte "MAN KANSKE SKA KOPPLA HUNDARNA...." Vi undrade vadför???? Jo för dom var så många tyckte hon....Vad spelar det för roll då....Dom låg där alla tre och brydde sig inte ett dugg om henne.



Det snöar som faan här också :( Så det blir nog bara en lite kortis idag. Fick sova iaf en timme längre idag :) Men nog är man lite seg ändå.



Ha en bra torsdag och gå försiktigt ute.

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2011-02-10 10:15:20

Tänk att det finns sånt folk. Fattar inte hur de tänker, tänker de överhuvudtaget? Bra att du var tyst det tror jag biter hårdast på sånt folk. Kram

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-02-10 11:14:37

Vad fint av dig att ge blod :)

Blir ledsen när jag läser om händelsen :( Hur kan man behandla andra människor så :( Hon borde byta jobb!



Sv: Ja nog är hon kompakt alltid :) Det är något fel på bloggen för flera av mina bilder faller bort, mycket konstigt. Börjar bli trött på doggyblogg.se nu. Strular hela tiden.



Kramar

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-02-10 19:01:49

Men vad fan var det för jävla människa??

Postat av: Daniel

Publicerad 2011-02-10 20:11:13

It's all coming back to you, en vacker dag får hon tillbaka!

Postat av: Gittan

Publicerad 2011-02-10 21:23:48

Håller helt med de andra vad f-n var det för människa?

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa!

Publicerad 2011-02-11 10:19:13

usch! sånna satkärringar ska inte få jobba med människor överhuvudtaget! blääh!



sv: ja det funkar bra med akupunkturen tycker jag.



hoppas ni får en trevlig fredag och helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela