Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Skithundar...

Publicerad 2010-10-27 09:23:05 i Allmänt,

...vi hade en mysdag i den frostiga å soliga vädret igår(not)...åkte ner till Sätravallen med tjejjerna å vi tog först en vända i skogen, Nova börjar mer å mer göra sina turer ensam men ser jag att hon börjar vittra ropar jag med mig Annie å drar åt ett annat håll...då kommer hon farandes som skjuten ur en kanon så man får ha stenkoll på lillan!...men igår så drog dom in i skogen en bit båda två så jag gick efter å kollade...eller jag behövde inte gå så många meter så hörde jag hur de rullade sig å gruffade....japp...de hade hittat ett ställe där grävlingarna dumpat sin skit....mmm..läste några väl valda ord för tjejjerna! =P...gick sen ner till sjön å tänkte gå efter kanten å fota lite men när vi kom till den lilla paviljongen så va de dax igen men nu till nått ännu vidrigare...de va människoskit de rullade sig i denna gången...humöret i bott å jag tog med tjejjerna å skulle åka hem för hade de inte varit så kallt å Annie inte varit dålig så hade de fått gå i sjön å blivit av med de som satt i pälsen, kräkmagad e jag oxxå så rutorna åkte ner å jag frös som f***n men hellre de än att behöva stanna å spy efter vägen! =P. Väl hemma så blev de bad för tjejjerna å inte bara en gång, grävligskitslukten den sitter verkligen kvar....nåja...det blev ett väldans "skitigt" inlägg de här men hoppas ni överlevde...blev iaf några foton från igår...ha de bäst å ta hand om er!!


Vackert väder


Grillen har tydligen gjort sitt

Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2010-10-27 10:45:18

Åhh vad jag känner igen det där. Har läst fler med just Rottisar som har samma problem. Säkert andra raser också. Fy hur tänker de???? bilderna är lika fina som vanligt. Ha en bra bajs fri dag ;-)

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-10-27 22:37:24

Jag borde kanske skatta mig lyckligt för att mina hundar aldrig rullat sig i något :P



Postat av: Gittan

Publicerad 2010-10-27 22:47:10

Det var tur att det inte var jag för jag är verkligen kräkmagagad.

Postat av: Ann-margret & Vinja

Publicerad 2010-10-27 23:16:20

Men usch, fy och bläää vad äckligt :( Både grävlings skit och människo skit :( Kan förstå det luktade i bilen på vägen hem.

Men hur fick du bort all skit i bilen då, för det måste ju kommit en massa i den också :(



Synd du inte kunde låta dom gå ner i sjön då eftersom Annie är dålig. Men ett snabb dopp borde hon väl ha klarat så du hade fått lite mindre skit med hem.



Men ni verkar ju i alla fall haft ett kanon fint väder:)



Hoppas du får en bättre promenad i morgon och dom inte rullar sig i nått äckligt.

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

Publicerad 2010-10-28 11:22:21

hehe! passande rubrik där... trist att det sätter sej så hårt bara. du får raka dom? :)



sv: det är allt möjligt... mycket bilder och färger ska de va. sen köper Mia "sångböcker" till honom som han gillar... typ Här kommer Pippilångstrump mm... så tittar han på bilderna och hon sjunger. :) Eller jag... haha!



ha en bra dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela