Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Att de ska...

Publicerad 2010-05-20 12:26:10 i Allmänt,

...va så svårt att komma på nått att skriva om...har varit ute i skogen med Kicki och Leo idag...skönt men så kvalmit...blir bara svett av att komma utanför dörren...men man ska väl inte klaga nu när snön äntligen e bort!!*L*. Fick besök sent i går kväll...både John å jag låg å sov...då kom Johns dotter hit å sov över..trevligt att se henne, hon bor ju i egen lgh nu...men det blir rätt tråkigt å ensamt på kvällarna tycker hon. I går så åkte jag å Nova upp till klubben för att köra lydnad med spårgänget...gick riktigt bra tycker jag!. Annie löper å e som ett betongblock så jag trilskas inte med henne nu när det e som det e. I kväll e de valpkurs för lilltjejjen oxxå...tycker hon e så rolig att jobba med för hon e verkligen på å vill jobba och lära sig!!. Skulle göra en online anmälan till SSU i Södertälje  men det gick inte att göra, å sen som man e så måste det skickas å va inne till i morgon...uppfödaren hade skrivare så hon kunde dra ut anmälningsformuläret å skicka in det idag...tack tack...ska ställa Nova den 18 juni och Annie den 20...Någon som ska dit å vill ställa våra hundar??? =P....blir så jäkla nervös!! =(...men men så e de ibland...hoppas ni mår bra å får en underbar dag, själv ska jag jaga runt med snabelmonstret å roa mig!!


Var vid Rosenkällasjön igår å fotade svanarna


Älskar ju "spegelbilder"


Fixar med boet

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2010-05-20 13:57:12

Härligt att Nova gärna vill arbeta, det är roligt med sådana vovvar =) Kul med utställning =) Jag skall ställa ut Nova om två helger på en inoffeciell utställning och det är lite nervöst så jag förstår hur du känner =)

Underbara bilder, jag älskar också spegelbilder =)

Postat av: Jeanette,Sly & Enya

Publicerad 2010-05-20 22:21:48

Kicki, tror du skulle fixa GALANT & ställa dina hundar själv! Lite utställningsträning & uppvärmning innan ni ska in i ringen och det kommer gå KANON! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela