Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Skulle behöva lite nya...

Publicerad 2010-06-04 08:43:55 i Allmänt,

...reservdelar till denna kroppen nu, detta bärandes med Nova i trapporna har fått herr värkmästare att jobba för högtryck igen...känns som att det börjar bli övermäktigt men får bita ihop tills på måndag då de e dax för nya röntgenplåtar på Nova...hon går stundtals lite bättre men sen kommer hältan tebax ganska rejält trots att vi bara går ut å hon får göra ifrån sig...hon finner sig i det mesta nu, bandaget sitter på plats utan att hon försöker få av sig det, inga problem att ta på å ta av det heller...hon har lugnat sig rejält här hemma men kör en del upplet av godis inne å ute på gräsmattan så hon får jobba lite med skallen. Kicki e en klippa å en vän utan dess like, hon passar lillan så jag fick komma ut med Annie en långpromis igår, idag e jag heeelt paj i nacke, arm å rygg å hon åkte ut med Annie å tar med sig Nova hem ett par timmar så hon får gå lite på deras tomt!. Annie ska oxxå få följa med henne å springa ikväll...vet inte vad jag skulle gjort utan dig Kicki, din hjälp underlättar massor för mig!!!....TACK VÄNNEN!!...vet inte hur jag ska kunna visa dig vad du gör för mig just nu mer än att finnas här för dig när det behövs!!! STOOORA kramen till dig!!


På tal om det tionde så saknar jag min fina lilla kille
som alltid tröstade å "pratade" med mig när jag var
ledsen å hade ont...min lilla Casper du fattas  mig!!!

Kommentarer

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-06-04 09:47:38

Ush HOPPAS allt ordnar sej!!!!

Tack å lov för goa fina vänner!!!

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-06-04 16:54:05

Vi håller tummarna för att det får läka snabbt, och att du inte sliter ut dig!



Sv: Ja, vi har fullt upp här hemma - men nu börjar jag få ont i ryggen :S

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-06-04 17:34:52

Jo, ryggen får stryk, men jag tror det löser sig i slutändan :)

Postat av: Anna

Publicerad 2010-06-04 18:03:09

Skönt att höra att det är lite bättre med Nova :) Jag håller tummarna för att hon slipper operation! Jobbigt för dig med värken :( Men som jag sagt tidigare, tänk på vilken bra matte du är =) Härligt att du har en sådan underbar vän som ställer upp så för dig nu. Styrkekramar

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2010-06-04 18:54:06

Usch vad jobbigt, man får väl ändå försöka tänka att det bara är helgen kvar (vilket inte är så lätt). Det låter som om du har en superkompis som kan hjälpa dig och avlasta. Tummen upp för Kicki!

Kram!

Postat av: Kicksen

Publicerad 2010-06-04 22:26:17

Men vilka fina ord du har skrivit...

Tack och kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela