Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Ja må hon leeva...

Publicerad 2010-12-21 09:04:55 i Allmänt,

...japp idag e de den stora dagen å lillan fyller ett år!!...jäklars så fort de gått...minns så väl den här dagen å uppfödaren å jag började förstå att idag e de dax...hon hade de kämpigt Annie, hon började redan vid tio tiden å första valpen dök upp strax efter 18 å den sista e född dagen efter vid 15 tiden...men de blev 7 små underverk!!
Igår hände inte så mycket, var rätt så seg men vi kom ut på en långis iaf...gick på vägen från Sätravallen som inte e så speciellt trafikerad...finns ett par fasta boenden där...hundarna gick lösa med varsin boll i munnen då hörde jag att de kom en bil nere ifrån så jag satte ner hundarna så den kunde åka förbi, då saktar gubben ner farten å tar ner rutan å säger jävligt bitskt att nästa gång de går lösa på vägen så tänker jag inte stanna för de utan då blir de påkörda!!...e va??....har de på något sätt hindrat dig nu att köra förbi frågade jag...då drog han bara igen rutan å åkte iväg i en redig fart....hur e folk funtade egentligen, kanske va så att han inte fått nått på länge vad vet jag!! =P
Nåja...idag står arbetsträning på schemat kommer en arbetsterapeut från arbetsförmedlingen dit å ska kolla mina arbetsuppgifter...bilen står där den står men John har hyrt en bil så vi kommer till Örebro på jul men vi har inte råd...han behöver inte dra på sig mer jobb för att vi ska komma iväg...han e ju helt jävla slut å de inte så konstigt som han jobbar...vill ha gubben med ett par år till ju!...näppedi ha de gott å ta hand om er!!


Nova inte ett dygn ens


lillpluttan 3-4 v gammal


å idag e hon stora hulliganen!! =P

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-21 10:58:27

Mysigt kan det ju bli att vara hemma i Jul i vackra Sätravallen, med dess omnejd. Vägarna är ju glashala & tydligen biter inte saltet på grund av kylan & om de sandar så blåser den bort. Ordspråket lyder ju "Borta bra, men Hemma bäst".

GRATTIS ti

Postat av: Maria B

Publicerad 2010-12-21 11:01:32

GRATTIS till lilla Novas 1-årsdag!!! Namnet föll visst bort, men Ha det så bra i vintervädret.

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

Publicerad 2010-12-21 11:10:48

Grattis! :)

hmm... snudd på olaga hot där va? idioter finns det tyvärr gott om! usch!



sv: här e alldeles för mycket snö... och definitivt alldeles för många minusgrader (-17 på morgonen)! brrr! hur har ni det?



ja vet man hur den ska användas så e de kanske ingen dum idé, annars är ju såndär självförsvarsspray och/eller vanlig hårspray kanske att föredra då pepparspray inte är laglig för gemene man. ;)

vi kör både fysisk och mental träning... bör alla göra tycker jag.



ha en bra dag! :)

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-12-21 12:06:29

Grattis till Nova! :)



Sv: Ja, älgar ska man akta sig för :P

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2010-12-21 15:14:10

Stort GRATTIS till Nova! När man ser på bilderna så kan man konstatera att 3-4 veckor är en farlig ålder, riktigt toksöt! Hon är ju söt nu med men det är ju något med valpisar.



Den där karln verkar inte vara klok. Man önskar att det inte fanns sådana men som man säger så finns det ju idioter till allt.



Hoppas att ni får det bra i jul. Jobbigt när inte bilen kommer igång.

Kram!

Postat av: Jeanette, Sly & Enya

Publicerad 2010-12-21 16:22:20

GRATTIS Nova på 1-års dagen! Kram från oss

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-12-21 18:39:06

Grattis en gång till till Annies alla valpar :)Så söt Nova är på valpbilderna :) Klart hon är söt nu med men valpar är ändå valpar :)

Hur hade han mage att säga så gubbjäveln. Olaga hot ju! En del tål inte att se hundar lösa men man får faktiskt ha dem lösa om man har bra lydnad på dem. Hoppas han Får en riktigt dålig jul gubbagägget ;)



Kramar

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-12-21 22:18:17

JÄTTE GRATTIS NOVA PÅ 1-ÅRS DAGEN :)



Ja tiden går verkligen fort ibland. Måste vara kul att ha en hund som man varit med hela vägen från början :) Kommer verkligen bli jätte spännande nästa gång Vinja ska paras och en liten ska få följa med hem :) Visst var det kul första gången men jag visste ju att ingen skulle med hem så det ska verkligen bli jätte spännande nästa gång :)



Vad tråkigt att ni inte har råd att åka iväg och fira jul :( Hoppas ni får trevligt ändå :)

Postat av: junitjej

Publicerad 2010-12-22 08:49:00

Grattis i efterskott!

Postat av: Petra

Publicerad 2010-12-23 07:57:33

Grattis! Lite sen ser jag men bättre sent än aldrig.

Vilken skit gubbe som stannade bilen och kräktes ut massa onödigheter. Blir så j*vla less på sånt skit snack. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela