Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Tack och lov....

Publicerad 2013-10-24 15:18:22 i Allmänt,

...imorn ska jag på en ny utredning på nacken och armen, de hade fått ett återbud så klart jag tog den tiden...Så jäkla jobbigt för värken skenar upp i bakhuvudet och ner i ryggen och armen...blir folkilsken och orkar inte med människor alls just nu....hundarna har fått stå tebax med hundpromisarna, de långa menar jag... men igår fick de lite lydnadspass vilket Annie gillade skarpt...lillfisen hade ingen focus alls på träningen utan ville bara spåra!! =)....idag blev jag hemma från jobbet igen, så jäkla trist för karensdagen suger massor av lönen och den är ju inte speciellt fet i vanliga fall...idag fick hundarna leta blodpudding i björkskogen så nu sussar de gott och snarkar otroooligt mycket! =P...foton blev de på blodpuddingsletarna och dragkamp med byxbenet blev de oxxå!!

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2013-10-25 05:16:23

Hoppas att ni kommer fram till något positivt i dag!!

Postat av: fanci

Publicerad 2013-10-26 11:31:51

så fina dom är !
trist med ditt onda,det konstigt att dom inte skickar iväg dig på nått som verkligen kan visa sig hur och vad som ska göras för att ditt liv på jobbet och även på fritiden ska vara drägligt! det är vi alla värda,vi ska kunna må så gott som det möjligt ,att det aldrig blir bra det vet vi som lider med tyst smärta som inte alltid syns!
och att inte vilja ha folk omkring sig,är ju inte så konstigt när man har ont,man orkar helt enkelt inte,man går på nån slags reserv som man inte heller vet vart den kommer ifrån!kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela