Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Bloggtorka...

Publicerad 2012-05-23 08:44:15 i Allmänt,

...har jag, e så fint väder och bloggen får stå tebax lite, men något inlägg ska jag väl få till!! =). Nova har varit ute och sprungit med Rebecca igen och de går kalasbra, hon har oxxå fått vara lös både med mig och John, hon viker inte av många meter utan håller sig kring oss!. På fredag ska vi åka till bloggvännen Henrik i Falkenberg för lite trivselparty!. Ska bli jättekul att träffas igen, var ju nere förra året och fick många härliga skratt med de inblandade!. Jag ska gå upp i tid på skolan för värken e inte så påtaglig i benen och jag sover mycket bättre oxxå... värmen gör nog sitt till men bara att njuta så länge de varar. Idag ska jag köra tanterna på gården till Rimforsa så de får köpa lite blomster och jord till sina rabatter... kör de gärna men finns en som jag inte vill ha med egentligen men men...hon e så förbenat läskig att ha att göra med, går inte att säga nått för hon e så nyfiken och "rider" gärna på andras bekostnad....en människa som bara tar och tar utan att ge något tebax, gillar inte sådana människor för de suger ur en all energi och den jag har behöver jag allt själv!!... Igår åkte jag ner med tjejjerna till Sätravallen så de skulle få bada, de hade fyllt på med "fin" sand vilket inte var en bra kombo med tjejjernas blöta pälsar för de slängde sig båda två rakt ner i sanden å rumsterade om, kan lova att de INTE var en skön upplevelse här hemma men å andra sidan så fick jag ju en egen sandstrand här inne efter att de torkat ordentligt!! =)...fick ett sånt glädjande besked igår så jag tjöt av glädje, handlar om en vän som jag inte känt allt för länge men hon betyder mycket för mig!. En underbar person med ett hjärta av guld!...får se när jag hoppar in här igen men ta vara på dina nära och kära...man vet aldrig vad som väntar en runt nästa knut...

Kommentarer

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2012-05-23 12:34:28

Skönt att ni njutar av vädret istället för blogga ;-) Kul med trivselparty!!! Kram från oss!

Postat av: Annika

Publicerad 2012-05-23 17:01:33

Hej!



Försökte få in en kommentar under bloggen här nedanför; läste igenom flera stycken, tänkte försöka "ta igen" sedan sist... Det smög sig. Jag uppmanades att verifiera genom att skriva av två ord, gjorde så, och upp kommer ett meddelande om att "något gick fel, kommentaren kanske inte kom med" - nej, just det ;) Försöker väl igen:



Så väldigt roligt, att Nova blivit så pålitlig och stadig! Rottweilers ÄR de vackraste hundar som finns, vet att det är en smaksak, men de, som INTE tycker det, de är "dumma i hela huvudet", som Gummids barnbarn säger :D! --- Jag blir faktiskt lika tagen varje gång, av att de kan vara SÅÅÅ tjusiga! Små muskelknuttar, även tikarna...



Skönt att Din värk har gett med sig lite, hoppas att det håller i sig LÄÄÄÄÄNGE - för att den skulle försvinna för gott, kan man ju tyvärr inte våga ens tro... Det är det pestigaste med kroniska åkommor, att de är just kroniska; aldrig hopp om riktig bot! HYYYYL!



Tur att vi har våra vovvar, annars hade man väl bara suttit och känt efter hela dagarna - för att inte tala om nätterna! ;) - Hundar, ja: Dags för mig att knalla ut med Razzie & Jason en liten kisserunda: Långrunda får anstå tills kvällen, då det är svalare, för Jasons skull.



Bamsekramar till Er alla från alla oss!



Annika, Jason & Razzie

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-05-23 21:46:24

Nej inte är det lätt att blogga just nu när det inte händer så mycke här :(



Vad kul för tjejerna att få bada lite nu när det är så varmt ute. Kan tänka mig att du fick som enhel sandstrand hemma sen när dom torkat ;)



För Vinjas del lär det dröja lääänge innan det blir nått badande.



Ha det så bra och sköt om dig.

Kram

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

Publicerad 2012-05-24 11:23:47

Vad härligt, ni får hälsa till Henke och Emmelie... :) Ha en fin dag!

Postat av: Fanci

Publicerad 2012-05-28 12:47:32

Fint väder mindre data,så är det .



men du får ursäkta,men jag kan se framför mig 2 rottisar ha jätte kul i sanden ,man ser knappt svansarna;) förlåt..förstår att det var mindre kul och ha sanden inne..

ja,du har gett även tanten som du inte gillar en färd som hon har fått glädje av 1-0 till dig:)



ja,jag är rädd om de mina<3 kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela