Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Ojjj...

Publicerad 2012-03-01 11:33:43 i Allmänt,

...somnade vid 19 tiden igår och vaknade 07.20 i morse....var inte riktigt vad jag räknat med men har sovit heeela natten utan att ha vaknat en enda gång...dä ä stort när jag sovit så dåligt under en längre tid på nätterna pga värken i benen...tog med tjejjerna ut i skogen nu på morgonen...så de blev 1,5 timme i en skog full av fågelsång...tjejjerna fick gå kopplade då bonden å hans drängar höll på i skogen, han e ingen vän av folk i hans skog så de va lika bra att sköta sig så de inte blev sura tråkiga kommentrarer...
Igår togs stygnen bort på Nova å de gick så bra...var iof inte orolig för de för hon har varit mer än medgörlig hos veterinärerna när vi träffat de...hade med mig grannen som skulle handla lite på vägen hem så jag skulle ställa upp bakluckan under tiden för de var riktigt varmt ute...men se de ville inte bakluckan...den hade pajjat i låset å gick inte att få upp...började fippla med ryggstödet för att kunna få ut hundarna på något sätt, men fick åka till Johns grabb å be honom hjälpa mig med de så vi fick ut tjejjerna till slut...nu ligger två snarkande tjejjer i sängen å sover...börjar kl 13 på fritids idag å de e skönt att få den här stunden på förmiddagen med tjejjerna...lite foton blev de allt oxxå så här e de!!


Ingen snö kvar




mamsens löp e nog i antågan ingen fart alls på henne nu...


Hassel nötter




naturens egna skulptur...


Lilltroll börjar konvertera till får =P...efter kastrationen har pälsen
blivit längre å lite små lockig

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2012-03-02 09:06:34

Åhh vad skönt för dig att få sova ut ordentligt en hel natt och utan att vakna också :) Måste kännas jätte skönt förstår jag.



Bra att allt är bra efter Novas operation och att du fått tagit bort stygnen.

Inte bra med en baklucka som inte funkar, är en aning svårt att få ut vovvarna då ;)



Här har det också varit härligt väder flera dagar, tyvärr inte alltid den tiden jag varit ledig. Men just nu så skiner solen så härligt ute och vi ska snart ut o gå en sväng.



Så även mamsen ska löpa snart, Vinja borde börja inom 2 veckor. Ska verkligen bli så spännande, bara hoppas att det blir nått också.



Ha en skön fredag nu och även en skön helg.

Kram

Postat av: Petra Lindroos

Publicerad 2012-03-02 13:46:14

Du får ta plattång på lill troll ;-) Jag gillar när de har mycket hår, blir liksom mjukar då att gosa med dem. Ha en skön helg. Kram

Postat av: Ann-Christine

Publicerad 2012-03-03 13:02:18

Skönt att det mesta verkar OK! Häftigt med pälsen! Kanske en lagottoluring någonstans i generna...? Ha en riktigt skön helg nu och hoppas att du får liknande sovupplevelser framöver! Själv har jag haft några jobbiga nätter med en dålig Mille. Han fick faktiskt ligga i sängen min - det får de inte annars.



Kram

Ann-Christine

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela