Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Blandade känslor...

Publicerad 2012-06-14 12:47:39 i Allmänt,

...blev de allt på skolavslutningen idag...tänkte iaf se "mina" kids en sista gång innan sommarlovet....borde ha lärt mig vid de här laget att jag INTE ska smeta på lite smink inför en sådan högtid, kan nog likna mig med Alice Cooper efteråt...tårarna flödade speciellt när barnen sjöng sina solon...vilka röster de hade =).

Blev både glad och ledsen när föräldrar och barn kom fram och ville veta om jag skulle komma tebax till hösten...fick såna fina kommentarer av en mamma som har båda sina barn i skolan så då trillade de en tår igen...men de ser inte de minsta positivt ut, fick en kommentar från min handläggare att: vi jobbar inte med sysselsättning då e AF fel forum!!...näe men kanske jag kan få komma upp i mer tid, min förutsättning e att komma upp i 20 timmar i v iaf... MEN de skulle arbeta för att jag skulle komma ut i arbetslivet..men haaallåååå VEM anställer mig på 15 timmar??? VEM klarar sig på en lön på 60 tim i månaden när de inte går runt på mina knappt 8000 i månaden??....VAKNA UPP på AF, se hur de ser ut i verkligheten istället för att vara i er egen lilla glasbubbla... kanske e dax att se över era handläggare OCH era rutiner....kanske dax att kliva ut ut AF:s lokaler och se hur verkligheten verkligen ser ut!!!

Kommentarer

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2012-06-15 16:51:50

Det är konstigt hur folk tror man kan klarar sig på småsummor, man skulle vilja he ner någon viktigpetter från pidestalen så de får prova på hur det är att snåla och tänka på varje krona.

Jag hoppas du ändå får komma tillbaka till barnen till hösten, ni tycks ju uppenbarligen ha trivts med varandra.

Hoppas ni får en fin helg och en fin midsommar (jag är nog datorlös i två veckor).

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela