Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

vad ni än gör...

Publicerad 2011-09-29 13:09:33 i Allmänt,

...ska ni gå på en klubb etc för att ni vill ha hjälp med er hund då ska ni kolla upp deras regler...fick anm på Nova idag å de står saker som gör mig alldeles mörkrädd...de står att hon hamnade i slagsmål vilket inte stämmer....ja hon bet en annan hund över ryggen å riste till sen var de bra...de e inte acceptabelt på något sätt...försvarar inte hennes beteende på något sätt....de står oxxå att jag e oansvarig därav anm....hur kan de veta de, har inte varit på klubben sen gud vet när...var med på en träningstävling som hon fixade bra....jag jobbar massor med henne OCH inte att förglömma...jag gick den här kursen pga att den ena instruktörer påstod sig jobbat med problem hundar...jag höll mig i utkanten av gruppen för att Nova skulle få jobba kring dessa hundar som var med...hon gjorde utfall men vi var inte i närheten till att de skulle hända något, en av instruktörerna vid första tillfället kom upp på grusgången brevid oss när vi tränade kontakt...de var mörkt å Nova skällde till och hoppade fram mot denne...hon sa själv att oj jag kom nog för hastigt på henne...senare säger samma person att Nova höll på att hugga henne i armen...vet inte om jag ska skratta eller gråta över anm men jag tar den för vad den e...kommer iaf aldrig mer att sätta min fot på denna klubben...då blir man väl anm för de...Nova har fått en spärr där hon inte får tävla/gå kurs/utställning/avel....för mig spelar de iof ingen roll för vi ska inte tävla som de e i daxläget iaf å inga utställningar heller för den delen....men de har skitigt i de blå skåpet kan jag lova...känner de som ett jävla påhopp från klubbens sida...har pratat med några på klubben å de var inte nådiga över deras beteende...hur f**n ska man våga söka hjälp om man blir anm för div olika saker OCH framförallt jag har talat om för de VARFÖR jag gick kursen!!!


VI ska fixa de här UTAN hjälp/stjälpning från någon
brukshundsklubb i Linköping, var så säkra på de!!!!!!

Kommentarer

Postat av: Sarah

Publicerad 2011-09-29 13:46:10

Så jäkla tragiskt detta är. Förstår din reaktion och skulle heller aldrig mera sätta min fot på det stället!

Se vad du och nova gör, hur hon förändras och att det bnlir bättre. Sen kommer man alltid ha bakslag men att försöka se det bra ändå!



Kram

Postat av: Jessica & tjejerna

Publicerad 2011-09-29 20:39:06

VAD ÄR DET JAG LÄSER!!!!

Hjälpa inte stjälpa, jobba på själva! Det kommer ni lösa galant. Du är en kanon matte som alltid är medveten på hur dina hundar reagerar och jobbar hela tiden på för att det ska bli bättre.



Ses vi kanske på söndag - INTE PÅ KLUBBEN!



kram till dej

Postat av: Petra L

Publicerad 2011-09-29 21:06:31

När jag skaffa hund fick jag info om att man ska hålla till på brukshundklubbar för att få hjälp. När jag läser det du beskriver är jag glad att jag letat upp folk som jag litar på och som finns till för att hjälpa mig. Fattar de inte att det förstör för sig själva. Först uppmuntra att gå kurs sen när man gör det och verkligen känner att man vill ha "proffs" hjälp gör de så här. Knasigt. Ha det så bra och sköt om dig. Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-09-30 09:37:49

Tråkigt att dom ä så som dom är på din (förra) klubb :( Kan inte förstå varför du skulle vara oansvarig för det hänt en olycka med en annan hund en gång....Du säger ju själv att även du inte accepterar ett sånt beteende.

Sen att komma smygande i mörkret är ju hur puckat som helst av en instruktör, dom borde väl veta. Vilken hund som helst kan väl skälla till och hoppa fram om dom blir överraskade.



Det finns väl föresten hur många hundar som helst som skäller på andra hundar på klubbarna och kanske gör ett utfall i kopplet....Anmäls dom också???



Trodde man kunde komma till dom olika brukshundsklubbarna för att få hjälp med sin hund om dom ev har ett beteende man som man vill få bort...Men tydligen inte på din klubb....



Jo jag mår bättre idag, som tur är. Men funderar på om jag skulle bli hemma idag också för att vara helt säker det inte händer nån olycka igen :S



Ha en bra fredag nu du och flickorna :)

Kram

Postat av: Anna med flock

Publicerad 2011-09-30 10:34:24

Åh fy vad ledsen jag blir! Blir riktigt förbannad när jag läser om all skit du fått vara med om! Snacka om att bli nertryckt under skosulorna när man tror att man ska få hjälp... usch!



Vad är det för "spärr" hon har fått, hur funkar det? Är det nåt som går bort med tiden eller är hon stämplad konstant... känns läskigt och rtimligt att man kan utsättas för något sådant pga av nåt som inträffat under ett kurstillfälle (om jag nu fattat det hela rätt).



Hoppas att du hittar folk du vill vända dig till och att du inte tappar förtroende för alla instruktörer mm, det finns trots allt dom som inte är rötägg...



Jobba på, jag vet att du kan och vill dina hundar det bästa och att du känner dom bättre än någon annan! Stor kram!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-09-30 10:43:24

Att dem bara orkar!!

Postat av: Elin & Noz

Publicerad 2011-09-30 12:54:22

Härligt att du tycker kursen är givande. Usch o samtidigt skrämmande o så trist när jag läser det du skrivit. Klart ni fixar det! Du har ju tagit tag i situationen o jobbar ju med henne. Ha en trevlig helg med dina fina tjejer! kram

Postat av: Kicki

Publicerad 2011-09-30 14:57:12

Skäms å klubbens vägnar...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela