Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Billiga tjejjor...

Publicerad 2011-05-07 09:50:39 i Allmänt,

...ja igår va de riktigt billiga mina tjejjer...åkte ut å gick en promis i skogen....var flera år sedan jag gick den här vändan och igår blev jag varse om varför jag slutade gå där...Kronhjortar...japps många vackra hjortar går de där å de lägger ju ur sig blaffor med gojsiga högar efter sig som både e kullinariska å härligt parfymerade...enligt tjejjerna då!!!
Annie hittade en härlig blaffa på en gång å jag såg bara ett par sprattlande ben i luften, när jag fick denna döva individ att resa på sig så var hon en grönbrun sörja från nacke ner på bogen...mmm....så glad jag blev!! =P...efter ett par väl valda ord så ruskade hon av sig mina ord å sprang vidare...efter ett par hundra m hittade hon nästa parfymerade bad....skulle gå ut på ett gärde å köra lite lydnad hade jag tänkt men så blev de inte...Annie springer ut en hundra meter å hittar hög nr 3, Nova hoppar över diket å springer efter å jag hann inte riktigt med där så jag stöp i diket...mmm...komm några väl valda ord där med med en sammanbiten käft...lilltroll hittade oxxå en härlig blajja att rulla runt i innan jag hann fram...kommer fram till en varm bil å slänger upp fönster å bakluckan medans jag "försöker" torka bort de värsta innan dessa individer ska in i bilen...Yaaammmi så gott de luktade =P. In i den nystädade lgh för att förpassa de in i badrummet...Nova e inga problem att duscha å tvätta av, däremot så gillar inte mamsen detta så när hon äntligen e klar så e jag nog lika blöt som henne...bara att skrida till verket å duscha själv...hallen å köket blev  inte så fint så de blev att städa om vissa delar av lgh igen....Med andra ord så hade vi en underbar promenad i de vackra vädret!! =P...lite foton blev de allt mellan "rullningarna"


Underbart väder igår...

Man kan inte gå någonstans utan att se vildsvinens framfart...

Lönn

Köttebulleletande hundar...

Gran

...i ett hus i skogens sluuut...

Lilltroll


Kommentarer

Postat av: fia

Publicerad 2011-05-07 17:01:04

ja usch det är jättejobbigt, man blir ännu låstare då, men mamma och pappa kan oftast ha honom så det känns skönt, men ändå jobbigt, men vi jobbar på vi också så någon gång kanske man ser något framsteg, hehe nae nu va jag dum, han gör faktist framsteg hela tiden vilket känns skönt.. får ta och ses snart som vi alltis säger men va allt för länge sen nu. ha en trevligt helg ni också. kram

Postat av: Jonnie

Publicerad 2011-05-07 18:12:37

ja de kan man fråga sig, ganska onödigt känns e som :)

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-05-07 21:30:33

Men usch vad äckligt när dom rullar sig i en massa skit :( Sen att dom inte nöjer sig med en gång utan tre gånger....Inte kul alls sätta in dom i bilen kan jag förstå :( Synd du inte hittade nån liten vatten pöl som dom hade kunnat fått av sig det mesta.



Sköt om dig och ha en förtsatt skön lördags kväll.

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-05-07 22:35:18

Usch, jag lider med dig, och förstår att dem kanske var billiga på blocket för stunden!



Men sen har man dem där underbara stunderna som får en att glömma all skit de hittat på innan! =)

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2011-05-08 07:37:47

Mmm... e´bland är de billiga;) Fina bilder iallafall från er promenad. Sly tycker det är helcoolt med en ny kamrat så det känns mkt bra:)

En skön söndag till er & de 4-benta!

Postat av: Sarah

Publicerad 2011-05-09 13:02:20

Åhh så härligt! eller inte ;)

Postat av: Mia Gustafsson

Publicerad 2011-05-12 15:27:44

Fniss...jag ser hela scenariot framför mig...Minns själv hur det var när Alice hade sin bajs period...fy för den lede...Luktar så otäckt och att få in hunden i duschen snyggt innan allt är bajsigt är ju en konst....Men ni fick ju en promenad??? Kramar Mia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela