Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Underbar helg...

Publicerad 2011-06-26 13:54:47 i Allmänt,

...har vi haft i Mariannelund...vilka härliga människor vi träffade...vi var 9 tyskar å åtta svenskar så de blev mycket prat å stoj under midsommarafton...god mat å dryck...kom isäng eller i tält vid 02 tiden å vaknade vi 6 på morgonen å trodde kl var 10!!...så de va bara att somna om ett tag...*L*. Hade bra väder kom några regnskurar men vi satt under tak så de var inga problem, tjejjerna skötte sig med bravur...Nova hoppade till och med upp i soffan å satte sig hos Krister å de har aldrig hänt förut att hon tagit den kontakten så både John å jag blev rätt paffa MEN så stolta över henne...kom hem vid 17 tiden igår efter att ha stannat på vägen hem å svullat varsin pizza...INTE helt fel efter en kväll som midsommarafton bjöd på!!....Hoppas ni fick en bra midsommar ni med!! kramiz...förresren vilken blomstrande trädgård Ann-Marie och Sven-Erik hade....skulle oxxå vilja ha de men de blev lite foton därifrån iaf!!


Sven-Erik som vi var hos...




Fixade med två jordgubbstårtor









Kommentarer

Postat av: Petra

Publicerad 2011-06-27 06:47:40

Nova vilken tjej!" Så glad jag blir när jag läser att det blir bättre och bättre. Sen blir jag även glad att läsa att du/ni hade en underbar helg. Ser ut att vara ett roligt gäng på bilderna. Kram

Postat av: Anna

Publicerad 2011-06-27 16:02:12

Ni var helt klart värda en underbar helg :)Roligt att Nova tog kontakt själv med en kille, hon gör stora framsteg tjejjen :)



Kramar

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-06-28 05:14:52

Det måste varit ett härligt gäng :)



Hemma hos oss var vi bara 5 svenskar och 1 amerikanare - som bott i Sverige några år! :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela