Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Underbar...

Publicerad 2011-01-29 11:55:03 i Allmänt,

...fröken jag har i Annie men de visste jag ju redan...tre timmars samvaro med mina fina tanter på servicehuset gjorde min dag och även deras!!
Min favvo tant som inte har mått så bra satte sig upp i sin rullstol å böjde sig fram å klappade om Annie och började prata sammanhängande om sina upplevelser med hundar...mmm....jag stod där med tårarna högt upp i ögonen å de va en sån härlig känsla...gick på små lätta moln igår
...synd att vi inte fick gå utbildningen med Annie som vårdhund, för hon tillför så mycket, men e man rottis så e de ju dömda på förhand...allt lät jättebra när jag pratade medr de som utbildade dessa tills jag sa att hon va en rottis, innan hade jag berättat att hon gick med på ett annat boende och hur uppskattad hon varit där....men när rasen kom på tapeten så va de blankt nej...tragiskt att de ska va så inskränkta...de har ju inte ens träffat henne och de e väl individen i sig man ska bedömma om de e lämliga eller inte!!

Igår tog jag ut den lilla obstinata saken å körde igenom ett träningspass med henne, trots att hon e hin håle själv just nu så e hon en pärla att köra lydnaden med...hon e såå villig att lära sig och de e en fröjd att träna med henne.

Idag åkte husse in till stan å tog med lilltroll å skulle gå en sväng med henne runt Tinnerbäcken...bra träning och en massa möten med andra hundar...men hon e ju inte så obstinat när inte Annie e med så de brukar funka bra...tog med Annie ut å körde lite lydnad men idag var de töväder så skaren fanns inte kvar så de blev rätt jobbigt att köra i kramsnön...men hon skötte sig bra trots allt...

Imorn kommer Kicki och Selma hit, hon har köpt en videokamera så nu ska vår träning filmas...e bra att se sig själv in action å se hur man egentligen ser ut och vad man kan förbättra i träningen...då kan vi va två som ser och bedömmer de vi se...inte roligt att se sig själv men de e ett bra redskap i träningssyfte...ha de bäst å ta hand om er!!!



Annie å jag i fritt följ


Nova å jag i ställande under gång

Kommentarer

Postat av: DONKEN-2barnsmosa 2be

Publicerad 2011-01-29 14:40:41

är väl skojjigt o se sig själv på film, änna! ;) haha.. skulle väl egentligen göra en videoblogg snart igen, det var ett tag sen sist. ;)

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-01-29 16:34:34

Underbara Annie :) Härligt att hon var så uppskattad på boendet :)

Gott att ni fick lite kvalitetstid och jag tror att det är nyttigt för Nova att vara utan mammsen ibland :)

Det är supersmart att filma träningen, man kan också använda spegel, de som finns i ridhusen är bra :) Fast det kan ju vara lite jobbigt att konka med en spegel ut när man skall träna ;)



Önskar dig med en trevlig helg :) kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-01-29 22:39:27

Klart att Annie gjorde succé! :)



Tråkigt bara att hon inte får utbildas till en uppgift hon uppenbarligen passar till!



Sv: Ja, Debbie blev allt ganska nöjd över detta :P

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-01-30 09:11:56

Låter hel puckat att inte Annie ska få kunna utbildas till vårdhund bara för hon är rottis :( Som du säger, varför inte kolla på varje individ och göra nått test och se om dom är lämpliga. Måste ju finnas en massa saker dom kan göra för att kolla hon är lämplig.



Var ju kul att dom boende uppskattade dina fina flicka i alla fall :)



Kul att träningen går bra :) Nog längtar man till barmark så man kan spåra och träna.



Ha en bra söndag. Själv jobbar jag em igen :( Ska snart ut och gå med Vinja så jag hoppas att vi kan få lite sol. Bara inte vi får samma blåst som igår :(



Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela