Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Hej hopp...

Publicerad 2011-01-12 15:07:36 i Allmänt,

...har haft bloggtorka ett par dar men nu kom skriveriabstinenesen igång!!=P
Har varit ute med tjejjerna så de har fått pulsa runt i djup snö för här e vägarna rent ut skrivet förjäkligt hala...blev ingen längre stund de fick fara omkring pga att Annie fortfarande äter medicin å behöver ta de lugnt ett par dar till.
Vad som hände med bilen e uppklarat...de va de barnen jag trodde som hade åkt ruschkana på Johans bil...pappan sa att de absolut inte va hans barn utan att ens kontrollera men mamman kom till mig å sa att hon skulle fråga barnen å efter ett par minuter kom de ut tre stycket lågmälda tjejjer och bad om ursäkt...tyckter de e bra att de får ta sitt ansvar oavsett hur gamla de är, mamman sa att de skulle bli utan veckopeng i tre v för att de gjort som de gjort!....Så nu e den saken ur världen!
Imorn blir de la stada å träna med tjejjerna för första ggn på vääääldigt länge på klubben.....ska bli sååå jäkla nice. Kicki ska oxxå träna med Selma så vi får lite störning på träningen...nu ska jag roa mig med att dra ner till tvätteristugan....ujujuj va skojj!! =P....ha en fortsatt bra onsdag!!



Kommentarer

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-01-12 15:26:47

Trevligt med ett inlägg, har saknat dem :)

Bra att det kom fram vilka som åkt pulka på bilen, hoppas ungarna har lärt sig en läxa nu och inte gör om det! Hoppas att bilen inte fick några skador!

Du och tjejerna är verkligen värda ett träningspass på klubben efter så många veckor :)



Sv: Roligt att du gillade awarden, den är du verkligen värd :)Tack för de fina orden :) Kramisar

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-01-12 20:30:06

Illa att vissa föräldrar blånekar så fort man säger att deras barn gjort något!



Minns hur det var för mig och Debbie när vi bodde i lägenhet! I 1 ½ år trakasserades hon dagligen av grannens alla ungar, och föräldrarna ifråga satte aldrig barnen när dem bedyrade sin oskuld. Inte ens när två vuxna personer förklarade hur saker och ting egentligen låg till.



Behöver jag nämna att Debbie hatar barn idag? :/

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-01-12 23:47:03

Visst är det tråkigt när dom inte kan sanda ordentligt :( Man kan undra om dom som bestämmer aldrig själva är ute och går...



Vilken tur det löste sig med dom pulkåkande barnen på bilen. Men det är väl alltid så att MITT barn gör inga dumheter. Inte för intet det heter "Mina barn och andars ungar"



Vad kul att ni ska åka och träna i morgon :) Lycka till och hoppas det går bra. Håller tummarna för bra väder också :)

Postat av: Jeanette, Sly & Enya

Publicerad 2011-01-13 09:29:38

Halloj!



Bra att barnen fick sig en lärdom, det tillhör väl vanlig uppfostran att man inte åker pulka på bilar... Ha en bra träning med tjejerna! Kram från oss

Postat av: Jonnie

Publicerad 2011-01-13 10:10:53

ja de e jobbigt när man får bloggtorka, har varit lite dåligt här oxså, men e nog på bättringsvägen tror ja :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela