Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Usch å fy...

Publicerad 2011-12-07 15:22:35 i Allmänt,

...de e verkligen ingen höjdare med något...har tappat lusten för de mesta å vill verkligen INGENTING... kameran e trasig å funkar inte å de suger verkligen....jag ÄR Nova 24 timmar om dygnet och eftersom promisarna ska vara enskilda så gör jag inget annat än promenerar å tränar hund känns de som....dessutom så FÖRSÖÖÖKER jag sluta röka mitt upp i allt jävla elände....skyll mig själv jag vet!....har verkligen tappat sugen att kämpa vidare med Nova...de suger verkligen skiten ur en...jag VET att vi gjort många fina framsteg men orken tryter när värken e som ett andra skinn på mig å alla dessa promisar gör ju inte saken ett dugg bättre...samtidigt ska jag arb.träna å försöka vara trevlig när jag helst vill ligga hemma under ett täcke...på måndag byter jag arb.träningsplats å börjar på skolan här i byn...har verkligen sett fram emot det men nu känns de bara likgilltigt i största allmänhet... Idag blev de å fara ut på ett gärde å göra uppletsrutor till fröknarna då värken i benen är allt annat än mysigt...så de blev två upplet per skalle å båda sover gott nu.... imorn ska Madicken vara här...hon saknar sin fina Nike å här får hon sällskap när matte å husse inte e hemma under morgondagen!!

Tack för era fina positiva kommentarer ang Novas spärr som blev hävd....de innebär inte att jag kommer ge mig ut å tävla med henne för de finns massor att fortsätta jobba på innan de blir dax för de...


Nu e snön här...hoppas den får stanna kvar

Kommentarer

Postat av: Kicki & Selma

Publicerad 2011-12-07 15:44:55

Jag beundrar dig för att du kämpar som en idiot med Nova, men jag har förståelse för om du inte orkar för all evighet med tanke på din värk. Hunderiet ska vara roligt - om än inte varje dag så för det mesta.

Kram!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-12-07 16:28:19

Vad tråkigt att allt känns jobbigt just nu :( Men man får känna så ibland och det kommer gå över, jag lovar. Förstår att det måste kännas jobbigt med all tid som du lägger ner på Nova. Men tro mig, en dag inser du att det var värt allt slit.



Så bryt ihop och kom igen med nya tag :) Du har ju 2 helt underbara tjejer som ÄLSKAR sin matte överallt annat och jag antar att matten gör likadant.



Sköt om dig nu och hoppas att du mår bättre snart :)



Blir föresten inget bloggande idag, ska strax åka iväg och hjälpa Ingrid vars tik snart ska valpa och jag ska få vara med även denna gång :) Känns jätte kul att få vara med.



Kram

Postat av: Jessica & tjejerna

Publicerad 2011-12-08 13:14:19

kikar in och läser med glädje att spärren blivit hävd! Så himla bra!

Ta hand om dej och dina fina tjejer som du är så duktig med

kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-12-08 20:44:39

Ge inte upp - det vänder när du minst anar det!!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-12-09 09:13:21

Ja visst är det kul att få vara med vid valpningar :) Även om det alltid är pirrigt så är man nog iaf lite lugnare om det inte är ens egen tik som ska valpa. Iaf är nog jag det.



Hmm, redig kull med 56 tikar Ha Ha ;)



Ha en bra dag och hoppas att du känner dig bättre nu :) Själv vaknade jag upp med en redig förkylning så det värker i hela kroppen :( Hoppas bara den går över snabbt.



Kram

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2011-12-09 16:18:19

Fortsätt bara kämpa - men glöm inte bort att vila också, och när det känns extra motigt är det läge för det!

Postat av: Jeanette, Sly & Maya

Publicerad 2011-12-09 17:53:11

Styrkekramar till dig! Vet att du är en kämpe men även kämpar måste få ha mellandagar :-) En härlig helg till er & de 4-benta!

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2011-12-10 18:37:29

oj har ni fått så där mycke snö=O

Dela med er för tusan;)



Jobbigt med värken jag känner med dig!!

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-12-15 09:59:47

Hoppas att allt är bra med dig och tjejerna :) Har det gått bra med Novas stygn efter kastreringen och hur är det med Annis öron?



Hoppas att du får en skön och solig dag :)

Kram

Postat av: Betty

Publicerad 2011-12-16 09:55:00

Hej!

Hittade hit av en slump och fastnade ett bra tag!

Fasen vad folk kan förstöra för en, är det så svårt att bara vara rak i kommunikationen. Fasen vi tränar hund för att det ska vara kul och så blir det såhär ibland..Förstår att det måste kännas hårt men du har 2 fina hundar och det kommer gå super ska du se!! Stort lycka till vidare och allt slit kommer löna sig!



MVH



Bettina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela