Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Sovit på saken...

Publicerad 2011-04-09 18:09:00 i Allmänt,

...ja nu har de gått några dagar sedan vi träffade Cathrine å Christer för en bedömning av Nova.
Har väl börjat landa i de här å de känns bara så rätt allt de sa å vad de va för verktyg jag skulle använda för att komma vidare...vi har annamat en del redan å jag har även använt munkorgen på henne idag, köpte den i början på vecka men hon har fått känna in den här hemma. Anledningen till att hon ska ha den e enbart för min skull...att jag ska kunna "slappna av" å inte behöva tänka på att om utifall att de skulle hända nått...nu vet jag att de inte gör de å då kan jag slappna av å då känner inte heller Nova av min oro...Gick en vända på Vidingsjöspåret med Nova idag å jag kan faktiskt se dessa små signaler å bryta innan hon går igång..., vi mötte fem hundar å de gick jättebra alla gångerna utom en gång då de hade flexkoppel på sin engelska springelspaniel som kom lite väl nära, Nova gruffade till å ville fram men fick henne att sätta sig igen å titta på mig, hon tyckte även att en äldre dam med huckle å stavar va lite läskig...var även å vägde henne...hon vägde 35,7 kg.
Förövrigt så har husse förbarmat sig över Annie å drog till skogs med henne, har ju fått tebax "Roddan" i veckan...vår bil som stått på verkstad sen i november, kanske kan den få gå några mil nu utan en massa problem, dock så såg John att de va en del rost som kommit på skärmarna...finns att göra på Roddan med andra ord...
Igår va vi på Ölmässa på Cupolen i Linköping, en gammal arbetskamrat å hennes man har startat ett bryggeri så jag träffade henne där...jättekul!! Va en del år sedan jag träffade henne sist...de var när jag jobbade på en särskola med mina ungdomar med autism...

Lite foton från igår får ni allt stå ut med...ha en fortsatt underbar lördag!!! kramelikraaaam


Min lilla fröken badkruka hittade vatten avv fara runt i

Nova å Annie har dragkamp, spana in svansföringarna...

Lilltroll spatserar stolt med sin gren...



Tussilago och...

...blåsipporna börjar dyka upp lite här å där...

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-04-09 18:43:38

Munkorg är ett väldigt bra verktyg - även om många oförstående människor kanske förknippar den med aggressivitet.



Jag har använt munkorg på ett par av mina vid tillfällen då jag försökt få ihop dem med andra hundar - och då enbart för att förhindra olyckor och för att jag ska kunna slappna av så mycket som möjligt!



Ha en underbar kväll!



Sv: Klart du skulle komma in på polishögskolan :P

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-04-09 19:28:36

Skönt att du har landat och funderat över allt de sa :) Det är nog bra med munkorg för precis som jag sa till dig innan så läser Nova dig och känner av dig och det är så viktigt att du är lugn och trygg och visar henne vägen!

Bra att det gick så bra på promenaden idag, synd att folk inte kan hålla koll på sina hundar bara! Flexikoppel är det värsta jag vet iaf om man inte hanterar det rätt!

Kvinnan med huckle hade nog min Nova också varit misstänksam emot haha.



Du är duktig och kämpa på som du gör :)



Kramisar

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2011-04-09 19:32:15

Sv: Ja, trädgårdsarbetet är en stor bit - speciellt om man bor så här, men vad gör man? :P

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-04-10 09:00:49

Vad jätte skönt att du känner du fått bra hjälp av Cathrine & Christer. Och fått lite hjälp hur du ska lösa problemen med lilltroll.

Är ju självklart inte så lätt för henne heller om hon missade så mycke under valptiden :( Men att ha munkorg på henne låter som en kanon ide, just eftersom du då kan känna dig lugnare och då koppla av :)



Ha en skön söndag du och tjejerna :) Vinja och jag ska snart till Strömsholm och simma lite :) Sen ska jag jobba på em, vilket är mindre kul :(

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-04-10 15:41:38

Nej du, metallen är verkligen ingen höjdare :( Visst tar hon och kommer med den den :) men hu så segt gripande och farten sen är verkligen ingen höjdare :(



Vilken tur för mamsen hon slipper den :) Vinja skulle nog gärna göra det också ;)



Hoppas att du och vovvarna haft en skön söndag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela