Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Måndag...

Publicerad 2011-04-11 09:19:37 i Allmänt,

...vet inte vad som händer egentligen, e så jäkla trött å vill bara sova...de händer saker runt omkring som oxxå suger en del energi å de e svårt att tänka bortanför det även om jag vill.

Mycket tankar kring arbetsträningen å AF som inte har en aning om vad som ska hända med mig efter den 18 april...de har inte fått några beslut från regeringshållet å jag som då arbetstränar kommer att hamna i ytterligare en ny fas...ingen vet nått.... å min rehab utredning jag ska gå kan resultera att jag inte får en krona från FK pga att jag inte e med till 100 % av deras krav, det e alltså några timmar två dagar i veckan som jag inte kommer vara med men de spelar tydligen ingen roll....en rehab som kommer hålla på max 8 v...får tacka nej till detta om jag inte får någon ersättning...så jäkla surt!! Min arbetsträning får jag hålla på med till sista april sen e den slut men de vet inte vad jag ska göra ist...de förlängde den från den 18 april till den 30 för att de inte vet vad de ska göra med mig fram till dess men de vet ju inget framöver heller...regeringen utförsäkrade oss  den 1 jan -10 så de har haft ett gäng månader att jobba vidare på dessa planer hur de ska hantera oss efter den här perioden men inget har hänt...trodde de på fullaste allvar att vi skulle vara ute till 100% i arbetslivet och ha fått jobb så de inte skulle behöva göra nått eller??...verkar ju inte bättre tyvärr...jäkla skitregering!! =/

Vet att de blev ett väldigt gnälligt inlägg men de suger en jäkla massa energi när man inte vet nått överhuvudtaget framöver å ingen kan heller ge mig ett svar...de har oxxå mage å säga att man ska se ljust på tillvaron å inte bara leva dag för dag...men vad har man för framtid att se in i när man inte vet hur tillvaron kommer att se ut...ekonomin styr en ju jäkligt mycket även om man säger att pengar inte e allt så e de väldigt mycket av ens liv som styrs just av pengar!!


Nu e svanarna här igen så nu ska jag in till mitt favvoställe
å fota dessa vackra fåglar

Gräset börjar växa till sig

Blåsipporna e här...

Kommentarer

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2011-04-11 09:41:40

Att vara sjuk med den här regeringen som vi har nu verkar absolut inte vara det lättaste :( Man kan undra om dom har någon empati för andra människor överhuvudtaget.....Och hur kan man säga att "Man ska se ljust på tillvaron" om man inte har några pengar!!!!! Så klart dom kan säga det löser sig som har pengar som gräs....Hoppas verkligen att det löser sig för dig :)



Hoppas du och tjejerna får en skön måndag :)



Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2011-04-11 13:32:11

Fy vad jobbigt :( Kan du inte bli sjukskriven igen då? Det är inte kul att gå sjukskriven men då får du lite lung och ro och en ekonomi. Det är ett helvete att inte veta om man får pengar eller inte :(

Jag lider med dig :(



Skickar massa styrkekramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela