Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Spår med tjejjerna...

Publicerad 2010-09-10 09:44:58 i Allmänt,

...blev det igår kväll...gick jättebra med båda trots att de gått hästar över Annies spår...hon gick på hästarnas spår men kom tebax efter några meter....John la ett spår till Nova men missuppfattade Panken så hennes spår gick parallellt med Annies frispår...Panken tyckte att de skulle få ligga ett tag å sen köra med kopplet bara då de blev som de blev men lillan tog de utan problem...så imponerad jag blev!!*L*. Annie fick ett motivationsspår före det första spåret å hon gick bättre när jag sedan släppte på henne på de andra spåret...mera fart men fortfarande lika noga...sen fick hon ett frispår å hade jättebra fart i det...hon gick på någon annas fotspår men kallade in henne å visade på mitt igen å hon fixade de galant...så jag e supernöjd med tjejjernas insats!!. I kväll åker John å jobbar å blir borta till imorgon kväll....tråkigt men så e de ibland...hans syrra kommer hit imorgon bitti å vi ska gå en tur i skogen...var ett tag sen vi sågs å hennes fina Scäfer Izor börjar bli gammal nu så vi får se om han mäktar med mina tjejjer!!*L*...ha en bra helg å ta hand om varandra!!...på tal om de tionde så ska vi ge oss på att sluta röka....kan bli väldans otrevligt när vi båda två kommer klätttra på väggarna här hemma!! =P


Madde med sin duktiga Leo


Hilda e trött efter ett väldigt långt spår som husse lagt till henne


Annies Motivationsspår


Nova å husse


Kommentarer

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-09-10 11:46:44

Härligt att spåren gick bra, det är så kul att se dem arbeta i spåret :) vilken störning Annie fick i sitt spår med hästarna, duktig hon är :)Vad menas med frispår? Har aldrig hört det förut hihi.

Duktigt av er som har bestämmt er för att sluta röka, bra beslut tycker jag. Önskar att min sambo kunde göra detsamma hehe.



Sv: Ja det kan nog vara det kommande löpet som spökar. Jobbigt är det i alla fall :(



Kramar

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-09-10 12:22:15

Sv: Jaha ok då är jag med på noterna, har aldrig hört talas om det tidigare så nu lärde jag mig något nytt :) Låter kul, kanske skall testa det någon gång med Nova :)

Postat av: Petra

Publicerad 2010-09-10 14:10:10

Bra där Kicki, sluta röka. Vilken seger om du/ni fixar det. Det kallar jag guld medalj! Jag har själv aldrig rökt (bara testat) så jag har ingen aning om hur det är. Men kan jag heja fram er så gör jag det gärna. Är ju lite av en PT (Personlig tränare) så visst kan jag motivera. Fick en kompis att gå ner 17 kg hon litade på mig till 100% det var rätt cooolt. Se till att få en bra helg och ta hand om dig och de dina. Kram

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-09-10 14:18:48

Super!

Å bra att ni ska sluta röka, borde oxå ta tag i allvaret på riktigt å sluta!!



Kämpa hårt!!

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

Publicerad 2010-09-10 21:10:12

sv: tack! hehe!



hoppas det går bra att sluta... men ger du dej bara faan på att du ska klara det så är de inga problem. :)



trevlig helg!

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-09-11 17:12:14

Lycka till med att sluta röka! Själv brukar jag bunkra upp med kakor och annat när jag väl bestämt mig för att sluta snusa... börjar snart bli dags igen ;)



Sv: Ja, det är inte alltid lätt att släppa det gamla, men vissa saker tar kanske bara längre tid!



Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela