Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Lördag...

Publicerad 2010-11-06 16:18:35 i Allmänt,

...ja de ska väl föreställa de iaf! =P. Åkte in till stan till en rastgård för att släppa Nova som blir ganska rastlös när hon inte får vara ute å springa fritt...men jag vågar inte ha henne lös när hon drar på vilt. Visst gör de skillnad för henne när hon e van att fara omkring i skogen med Annie å nu "bara" får springa med spårlinan på. Nåja...vi var helt själva i den stora rastgården så vi busade runt där...Nova e så rolig för hon kommer hela tiden å sätter sig fot å tittar på mig som om hon vill säga att vad ska vi göra nu matte. Efter att busat runt en halvtimme så tänkte jag testa lite å se hur focuserad hon var med tanke på alla dofter i rastgården....men lillan va så jäkla focuserad å vek inte en tum från momentena som vi körde förutom en gång när en herre på rullskidor for förbi...då stannade hon upp å muttrade en stund. Åkte sen upp till klubben för att se om de fanns folk å hundar där för som skrivet innan e hon väldigt kaxig när Annie e med men hon skötte sig riktigt bra när Annie inte var med. Åkte hem för vi skulle få främmande av en kompis från Örebro å hennes gubbe. De hade varit till flygvapenmuseet i Malmslätt så de passade på att åka hit en sväng å fika....alltid lika trevligt!. Nu har jag tagit en hund i taget å gått runt Skruvkulla så nu ligger de båda å sover gott...imorn blir de spår för lillan, Annie får va hemma å ta de lugnt, hon går ju på smärtlindring å penicillin å örondroppar...så jag vill inte att hon ska anstränga sig för mycket...hoppas helgen varit bra än så länge och att den fortsätter så!! kramelikraaaam


Fullt med lavar i trädet...lite småläckert

Kommentarer

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-11-06 18:50:34

Det är himla bra med rastgårdar för vovvar :) Duktig Nova som var så fokuserad fast det luktade en massa, det är så man vill ha dem hihi.

Hoppas att Annie skall bli frisk nu med medicinen hon får.

Sv: Hihi ja de kan verkligen konsten att slappna av våra rottisar :)



Ha en trevlig kväll. Kramar

Postat av: Gittan

Publicerad 2010-11-06 20:02:53

Tack min vän för i dag. En kortis men ändå ett besök vi hörs Kram min vän :)

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2010-11-07 12:20:02

Man kan inte bli annat än avundsjuk på rastgården. Vi är ett gäng som försöker få en här i Katrineholm också.

Härligt att träningen med Nova går så bra, det är kul att läsa.

Tråkigt att inte Annie är bra, förstår om du inte vill ha valpar när hon inte är ok. Hoppas att hon snart blir bra och att det går bra hos veterinären med Nova.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela