Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

..lågvatten...

Publicerad 2010-11-26 08:51:41 i Allmänt,

...e de idag...vet inte vad de e som spökar men känner inte för något...ångesten sitter på lur...snart får jag mina pengar nerdragna till 60% å de går knappt runt här hemma som de e nu...tappat lusten för de mesta å de märks...imorn ska vi träffa sonen å min övriga familj....de borde kännas superkul men just nu så vill jag bara dra täcket över huvudet... känslorna blir verkligen dubbla när jag känner så här...jag vill verkligen träffa min son de e ju så sällan å samtidigt så känner jag att orken sitter under skosulorna för tillfället...inget funkar som jag vill att de ska göra...och de ligger mycket hos mig men jag e inte ensam eller de e väl de jag känner mig...jävligt ensam i mycket!.
Saker som för mig varit så självklara e inte de längre...känner en stor besvikelse över hur mitt liv har blivit, de jag trodde jag skulle få ut av mitt liv existerar inte...å de e ju mitt egna fel... jag söker ingen empati de e inte därför jag skriver de här...men så här känner jag å de e från hjärtat...hoppas ni får en bra helg!!<3

Kommentarer

Postat av: Anna & Nova

Publicerad 2010-11-26 13:44:02

Jag vet hur du har det, ingen tröst kanske...

Jag tycker det är för jäkligt att ersättningen skall sänkas till 60% efter en tid. Det är ju sjukt, vem kan leva på så lite pengar? Sen du som arbetstränar, skall du bli straffad för det? Nej jag tycker att man skall behålla eller få lite mer i ersättning när man arbetstränar. Hoppas de ändrar de puckade reglerna!!!

Du kan inte söka det som kallades sjukpensionär förr? Vet inte vad det kallas idag? Inte kul men idag kan man ju ändra det om man känner att man orkar jobba lite så kan fortfarande vara sjukpensionär på resten.

Sen tänke jag på en till grej.Om du är med i facket så har du en försäkring hos dem som gör att du kan få ersättning från försäkringsbolaget om du har varit sjuk länge. Jag har ansökt om det och fått pengar nyligen. Inte mycket men det går att ansöka igen om jag är sjuk en period till. Åh svårt att förklara men du skall kolla upp det tycker jag :)



Massa kramar

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-11-26 17:59:37

Usch, jag hoppas verkligen att det löser sig! :(



Hoppas att du får en trevlig helg trots allt!

Postat av: Petra

Publicerad 2010-11-27 10:25:59

Tråkigt. Jag kan bara sitta här och önska dig all lycka jag kan. Hoppas att du kan kolla upp det Anna skriver om. Ha nu en fin helg med din son och ta hand om dig. Kämpar kramar fån mig och Maja som idag sprang fram till datorn och sa:- åhhh vad fina hundar hon har, såna vill jag också ha. Kram

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-11-27 22:25:48

Ja det här systemet med pengar för dom som är sjukskrivna länge är ju inte klokt :( Som du säger hur f_n tror dom man ska klara sig på 60% av det redan lilla man får.



Man bara hoppas att dom som bestämt det här en dag också ska hamna i samma sits som människor har hamnat i. Men tyvärr så tjänar dom så bra så dom får väl ut så det räcker ändå.



Hoppas verkligen det löser sig för dig, men jag förstår att det känns deppigt :( Önskar jag kunde göra nått för dig. Fast om jag vinner mycke pengar ska jag hjälpa dig lite. Har beställt en så där ca 110 miljoner på tipset så nu är det bara att vänta ;)



Under tiden så får iaf jag och Vinja önska er en trevlig första advent.

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-11-28 10:32:32

Sv: Ja, hade det varit en riktig match hade jag inte haft en chans :P



Ha en fin dag!

Postat av: Micke

Publicerad 2010-11-28 13:16:34

Smyger in...skakar av mig snön och önskar en underbart mysig 1:a Advent min vän... Varma Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela