Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Drog på vilt...

Publicerad 2010-11-12 14:01:29 i Allmänt,

...gjorde lillan idag...hon har ju haft spårlinan på sig under en tid å tycker hon har varit lyhörd å kommit på en gång när jag kallat in så idag gick vi i skogen å hon fick va lös...märkte att hon hade vittring å kallade in henne vid två tillfällen å hon kom direkt till mig men sen blev de för stor dragningskraft för lillan så hon drog iväg, skulle ju ha kopplat henne då men efterklok som man e...Annie var oxxå på gång men kallade tebax henne, hörde hur hon skällde till ett par gånger å sen var de helt tyst...efter een del ropande å visslande eter fröken så sa jag till Annie att leta efter Nova...hon for iväg å efter 10 min kom hon tebax och Nova var med...puuuuust....tack för de....Nova ska ta de lugnt nu när hon har urinvägsinfektion men hon blir heeelt stollig av att "bara" gå i koppel så hon skulle få va lös en stund som tyvärr blev en vääääldans låååång stund!!. Började arb.träna halv åtta i morse å de kändes jättebra...börjar jag tolv så blir hela dan sönderhackad å jag blir så stressad när jag måste in till stan å göra ärenden å sen skynda sig hem för att hinna till servicehuset...så jag ska prova så här några gånger å se om de funkar bra!...hoppas er helg blir bra!! kraaamelikraaaam!!


Annie å jag<3

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-11-12 17:54:44

Jag minns när Debbie och Bagheera stack på älgjakt! Dem var kanske borta i 10 minuter, men det var dem längsta minuterna i mitt liv.



Man känner sig rätt liten när man står med kopplet i handen och ser vovvarna försvinna bort över fältet i mörkret :/



Skönt att hon kom tillbaka efter 10 minuter!



Sv: I natt var det extremt, men också ett test!



Vanligtvis går jag och lägger mig senast 21.00 på kvällarna för att orka med dem tidiga promenaderna! :)

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-11-12 19:43:41

Sv: Ja, jag ska verkligen göra mitt yttersta för att ta det lugnt denna helg! Vovvarna ska bara få träna på vibrationsplattformen - och thats it! :P

Postat av: linaa vikken pina

Publicerad 2010-11-13 00:26:17

Du får nog forts med linan på din odåga.

Postat av: Ann-Margret & Vinja

Publicerad 2010-11-13 10:15:46

Hoppsan då, inte kul när vovvarna drar efter vilt :( Och som du säger, varför är man alltid efterklok när man redan ropat in dom ett par gånger och det uppenbart måste finnas nått intressant i närheten.



Vad häftigt att du kan få Annie att springa och hämta tillbaka Nova :) Är ju kanon bra.



Ha en bra lördag!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela