Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Härligt sommaregn...

Publicerad 2010-05-21 11:37:23 i Allmänt,

....mötte oss när vi kom ut till skogen 20,5 grader ute å lite smått regn...e ju så skönt att gå i!!. Har så förbenat ont i höger sida av skallen, blir lite orolig då det började i går kväll å släpper inte. Men men det e väl ett friskhetstecken kanske!!*L*. Var på valpkurs igår med Nova...bra övningar att träna på men vi har kört allt det vi går igenom nu på kursen men det e alltid bra med störningar. På söndag ska jag stå i cafeterian på bruks då de kör högre och elitspår....första gången som jag ska stå där så vi får se om personen som ska komma halv sju kommer å introducerar mig, vid ett annat tillfälle då denne skulle komma dök hon inte upp förrän långt senare...E en väldans åskvärme ute så jag blir sjöblöt å hundarna orkar inte mycket de heller...ska dra igång snabelmonstret IGEN å torka golvena...e ju inte så rent efter att hundarna varit ute i skogen...näppedi, slutgnällt för denna gången...ha en riktigt trevlig helg å ta hand om er!!!





Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-05-21 23:02:10

Det har kommit några droppar här också idag, men inte på långa vägar den mängd som vore bra nu. Denna tryckande värmen tar nästan kål på en - och man hör bara åskan på avstånd. Lite surt!



Sv: Ja, hans rehab kommer att börja så snart som möjligt. Det viktigaste är att han mår bra och kan hålla sig stark. Det får bli hjärngympa för hans del i stället :)

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-05-23 20:02:14

Sv: Tack så mycket! Vi ska hitta nya vägar så snart vi kommit igång med hans rehab. Det suger att det blev så här, men samtidigt var det tur att man upptäckte det tidigt. Skadorna kunde blivit värre om jag börjat dragträna med honom innan saker och ting blivit synliga.



Hur mår alla hos er då? :)

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-05-23 20:12:26

SV: Ja, den lilla är helt underbar :)



Roligt att det gick bra med spårningen! Alltid roligt och se framsteg hos de små :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela