Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Min vän...

Publicerad 2010-03-23 14:13:11 i Allmänt,

..ja du fick somna in idag då de konstaterade att du hade tumörer i buken och i bröstkorgen...min fina lilla kille som jag hämtade på stan i jan-99...du va gråvit och de rundaste gröna ögon jag någonsin sett...du har skänkt oss så mycket glädje min lilla Casper och även gråa hår det sista året!*L*...du har sovit hos mig brevid huvudet MEN när jag somnat och inte kliade på dig mer så satte du klorna i huvudet på mig ELLER körde ditt huvud i ansiktet...ja de blev blodvite till och med några gånger när du stångade mig!!...jag åkte till dig idag på förmiddagen, veterinären sa att det va bäst så...jag satt med dig under en halvtimme men du var så trött, du ville inte ligga i mitt knä utan la dig på dynan brevid, satte mig på golvet å pratade med dig och du tittade på mig med dina trötta ögon...jag satte fram mitt huvud mot ditt och du börjar spinna som vanligt...berättade för dig hur mycket du betyder för oss men att jag tänkte låta dig gå, gå över månskensbron till de andra...jag lämnade kvar en bit av mitt hjärta när jag skulle gå...när jag berättade att du skulle få gå så vänder du dig om och lägger dig på en annan dyna, tror du ville säga att du oxxå sagt farväl...pussar på dig och går ut därifrån med tårarna strömmandes ner för kinderna, men innerst inne så vet jag att jag gjorde det rätta!!!....Älskade lilla Casper...mina år med dig kommer alltid att finnas i mitt hjärta!!

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-23 16:59:25

Jag beklagar verkligen :(

Postat av: Gittan

Publicerad 2010-03-23 17:37:43

Ja du Kicki min vän, förstår hur du känner. Men du vet ju också att du gjorde rätt. Inte villman att den man älskar ska behöva lida.

Fäller själv några tårar när jag läser din blogg, för han var allt något specielllt lille Casper, som jag fick den äran att sköta om när du började fria i Linköping.

Tänker på dig och de runtomkring dig.

Det är ju en tuff dag i i morgon också.

Kram min Vän

Postat av: Anna

Publicerad 2010-03-23 19:29:04

Svar: Jag förstår det, han verkar ju ha varit en speciell katt och 11 år är en lång tid så jag förstår att det känns jobbigt. Men du gjorde helt rätt för det är synd om djuren när de är sjuka och lider. De kan ju aldrig säga själva hur dåliga de är och oftast så visar de ju ingen smärta så de kan ju vara mycket sämre än vad man tror. Kramar

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-23 20:27:39

Gråter ... lilla fina Casper! minns oxå när vi hämtade hem honom så lite så söt. <3

Postat av: L

Publicerad 2010-03-23 21:05:48

kommer aldrig glömma honom , han var så otroligt go och fin på alla sätt . Han var som en familje medlem och kom alltid och kurra och ville bli kliad på magen . många minnen med min casper .



varför ??? =(

Postat av: Kicki

Publicerad 2010-03-23 21:13:57

Ja du Linus VARFÖR!!!

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-03-23 21:31:10

Jag lider mej dej!



Finaste kissen har det bra nu i himlen

Postat av: Maria B

Publicerad 2010-03-24 01:29:56

Sååå fint skrivet av Dig, Kicki!! Jag blir så berörd och förstår hur Du känner Dig nu, och hur tomt det är utan Din fina Casper. I himlen ler han nu mot sin fina matte!! Må så gott & Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela