Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Frukostgäster...

Publicerad 2010-03-13 13:41:40 i Allmänt,

...stod på dagordningen i morse, uppfödaren å hennes kompisar skulle till Ljungby för att titta på en rottisvalp som Moa och Viktor ska ha...de e oxxå Novas pappa som e pappa till den kullen!!. De blev fullt hus!! Elin had med sig Delta och Doris, Novas kullsyster och Moa och Viktor hade med sig Torres...deras resa hit var riktigt mumsig!! tre hundar som spydde och en som sket i bilen!! =P...hua...tur man inte va med i bilen!!*L*. Har varit uppe å tränat en sväng efter att de åkt MEN i efterhand skulle jag nog ha låtit bli...man måste ju känna att det känns bra annars blir det bara kajko av allt vilket det oxxå blev...jag var inte med helt å hållet själv i träningen så hur ska Annie kraken kunna va det...jaja...nu ska här stekas Pannkakor vilket va ett önskemål från Johns dotter...tror nog att hon fixar det om jag ber på bara mina knän!!...ha det gott i solen å ta hand om varandra


Syskonkärleken blommar, Torres svans kom med på fotot*L*

Kampar om en handske

Doris och Nova

Delta, Annie, Doris och Torres

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-13 14:03:52

Det är ju uppenbart att man inte ska angripa anonymt som fegisar gör - men ändå så verkar en stor del av folket inte riktigt fattat den biten.



Vill man kritisera någon ska man skriva sitt namn. Så är det bara!



Senast i går var det en som skulle "dunka min potatisskalle"... angiven hemsideadress var "jagvillknullardinmamma.eu".



Pinsamt patetiskt.

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-13 14:13:06

Ja, det är ju inte lönt att bli arg, men samtidigt kan man inte låta bli att driva lite med dem =)

Postat av: Kicki

Publicerad 2010-03-13 18:53:25

Håller med dig angående träningen. Jag var inte helt fokuserad och Selma hade fullt upp med att kolla in vad alla andra gjorde... En del gick bra men mycket gick mindre bra...

Postat av: Anna

Publicerad 2010-03-13 21:44:39

Oj fullt hus :) Kul att träffa uppfödaren och ett kullsyskon till Nova :)

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-14 08:35:07

Ja, tiden går verkligen fort med de små :) Det som vi ska försöka sikta på nu är att låta mina och hennes hundar vara tillsammans när vi är hemma. Debbie och Bagheera fungerar fint med hennes, men sen har vi Eragon och Nikita som inte riktigt gillar de små hundarna.



Vi ska försöka få hit vår hundtränare som är beteendespecialist för att se hur vi kan göra. Känns ganska synd att mina måste stängas ute titt som tätt. Vore mycket roligare om alla kunde vara tillsammans som en enda stor och lycklig flock. :)



Ha en bra dag!

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-14 09:37:22

Ja, hade det inte varit för skillnaderna i storleken så hade det varit ganska enkelt att släppa ihop dem... men 2 år gammal schäfer på 45 kg vs en 8 veckor gammal papillon (knappt en tvärhand hög) har en ganska given vinnare dessvärre.



Men jag hade blivit väldigt nöjd om alla kunna vara tillsammans när vi är hemma. Tycker lite synd om mina vovvar när man ibland måste stänga dem ute.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela