Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Caspers prover..

Publicerad 2010-03-17 11:42:21 i Allmänt,

...var förhöjda på levern å njurarna...ska försöka dra ner lite på medicinerna under ett par v å sen ska vi göra en röntgen på lever, njurar å hjärtat...de va inte katastrofala värden men de låg ändå en bit över de normala. Min fina lilla vän...vi hoppas att de går att få ner dessa värden och att de inte blir till ett stort problem för du ska inte behöva lida för att jag vill ha dig kvar livet ut, för så kan det ju aldrig bli även om önskan e det!!...på tal om begravningen så har vissa människor mage att gå...å som jag skrev i ett tidigare inlägg...OM man nu inte haft en kontakt över huvudtaget på 7-8 år...varför lägga ner energi på att gå på begravningen å även ta med barnen som inte vet vem morfar e??...ja, jag har svårt att hålla tillbaka mina känslor i det här läget för jag tycker de e så förbannat patetiskt å löjligt när han inte betydde något när han levde...jag kanske överreagerar men när jag VET vad de tyckte om honom å därför inte åkte dit eller ringde...dåliga samvetet eller känner de att de måste komma??...ja inte vet jag...och jag ska väl skita i det egentligen men de känns så fel...morfar ska ha folk omkring sig som brydde sig om honom och inga andra som ska visa upp någon skenhelig fasad!!


Ensam e inte alltid stark men hellre det än osympatiska människor
omkring sig som spelar ett spel för att visa nått de inte e i botten!!

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-17 12:03:07

Ja, renoveringar är inte alltid enkla, men många gånger nödvändiga. Vi får väl se om vi slipper ringa Martin =P Ha en bra dag!

Postat av: Mita

Publicerad 2010-03-17 12:38:06

Vilken vacker bild!

Postat av: Maria B

Publicerad 2010-03-17 16:19:18

Helt rätt, Kicki!!! Må så gott & Kram

Postat av: Carro & Edvin

Publicerad 2010-03-17 21:28:45

Hellohello!Jadu svårt i detta underlag med denna halka just nu & sen allt det blöta. Himmelstalund kan jag INTE rek då det är blötare än blötast där, som en sjö kan jag lova. Just nu är det ju en hel del snö där också. Är dålig på det där med planer. Men bruksan här i stan ska tydligen vara helt OK. Jag har min lilla grusplan jag kör på=D. Men den är ej så stor heller är en parkering. Just nu när det ortfarande är en hel del snö kvar så är det svårt med platser. Annars brukar vrinnevifältet va helt OK men där är lär det vara sjö också då snön smälter.



Parkeringsplatser är väl dem bästa ställen just nu detta väglag. Kram

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-03-18 10:18:06

Ja, hade det inte skiljt så mycket i storlek hade man lättare kunnat prova, men 1,5 kg vs 40 kg kan bli för mycket som det blir bråk. De två värsta ska få gå en kurs ihop. Kanske hjälper detta :) Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela