Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Suger på "karamellen"...

Publicerad 2010-06-22 11:08:43 i Allmänt,

...sen utställningen och exterörbeskrivningen i söndags...inte enbart för att det gick så bra som jag tycker att det gjorde...utan mer för att jag inte var ett dugg nervös...jag har varit ett vrak de gångerna jag ställt å varit näst intill spyfärdig...nu e de 1,5 år sedan jag ställde sist....gillar inte å springa omkring på dessa utställningar för MINA hundar e ju de bästa jag har oavsett vad andra tycker...de va mest för att jag ville få någon bedömning på Nova som vi anmälde oss ånär vi ändå skulle vara där så kunde vi ju ställa Annie oxxå
...men så blev det ju inget för lillskruttan som tyvärr e sämre igen. Vi ska röntga om henne på fredag å har det blivit sämre så blir det Strömsholm nästa...inte nått jag trodde skulle behövas från början men nu e de som de e å jag vill inte äventyra hennes bakben så hon får framtida men.
Vår hyresvärd e ju ett kapitel för sig...John pratade med honom eftersom vi vill komma ut tidigare från denna och vi fick lägga ut den på blocket, har varit ett gäng å kolla på den å fler ringer å mailar. Ringde vår bovärd om detta igår å ville ändå ge honom en hint om de som varit här å vilka vi tyckte kändes helt ok....men de skulle jag nog inte gjort...fick en harang av utlägg från hans sida å vi hade minsann tre mån uppsägning...han har nu fem hyresgäster som kommer flytta å ingen av lgh uthyrda så han ska väl va jäkligt glad att folk vill bo i det här huset!!!...nåja...han har ett horn i sidan till mig då vi drog in HGF för att vi inte kunde stänga ballkongdörren under flera mån i vintras.
Här e de superfint väder å Annie å jag har varit ute å gått i skogen med Kicki, Selma å Leo Vi stannade till vid ett bad så Annie å Selma fick bada vilket var väldigt uppskattat av Selma, Annie e ju lite mer försiktig INNAN hon kommer i sen e de inga större problem å bada...så skönt att Nova finner sig i att vara ensam hemma utan problem...för Annies promenader har ju inte blivit som de varit innan å jag märker att konditionen inte e på topp men nu kan jag ju börja ta våra lååångpromenader igen!! ha en underbar dag å ta hand om varandra!!


Nova blev 6 månader igår...de går undan med de små!!<3


Det var varmt på SSU så skuggan var välkommen

Kommentarer

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-06-22 12:09:00

Uppsägningstiden ska väl inte spela någon roll om man kan hyra ut lägenheten i förväg! Det är ju inte precis så att den kommer att stå tom i en månad. Vilken liten paragrafryttare han verkar vara :S

Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Publicerad 2010-06-22 12:51:06

Sv: Ja, det är märkligt hur saker och ting kan förändras ibland :P

Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

Publicerad 2010-06-22 13:27:15

sv: ja dom är underbara! :)



pssst... tipsar om att TiksPac nu lottar ut 5 årsförbrukningar av helt ekologiska- och nedbrytbara hundbajspåsar. Se http://www.facebook.com/pages/TiksPac/103230413045799 för mer info. :)

Postat av: Anna

Publicerad 2010-06-22 15:10:45

Vad skönt att du inte var nervös på utställningen :) Fy vad tråkigt att Novas ben är sämre igen, stackarn :( Jag hoppas att det löser sig till det bästa med benet!

Borde ju inte spela någon roll om ni flyttar tidigare och en annan hyresgäst tar över. Han borde vara glad att han slipper allt jobb med att hitta en ny hyresgäst.

Ha det gott. Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela