Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Efter arb.träningen..

Publicerad 2010-04-29 08:15:55 i Allmänt,

..igår gick jag å hundarna runt lite å kollade in växterna och träden, börjar bli så otroligt fint runt omkring...försökte mig på att fota lite men de blev en utmaning med två tjejjer i koppel som helst bara ville nosa runt å INTE stå stilla när jag ville fota!!...men några foton blev de såhär e de!!!










Finns otroligt mycket fina små hus å trädgårdar man kan gå in å kika i OCH naturligtvis alla butiker som finns där!!. Ska ta med mig kameran en annan dag å gå runt å fota UTAN Annie å Nova...kanske blir lite fler foton då

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2010-04-29 22:11:28

Ja, visst är det härligt med våren :) I kväll när man cyklade hem från jobbet var det riktig sommarvärme ute :) Hoppas att helgen bjuder på sol, värme och härliga kvällar! :)

Postat av: ≈Sanna≈

Publicerad 2010-04-30 15:08:21

Du fick till några härliga bilder ändå. Jag måste bara fråga dig vad det är på mittenbilden?



Ang orkideér så har jag precis som du fått dem att blomma klart men sen har de bara blivit stående. Nu när jag börjar komma underfund med dem så tycker jag förstås att det är jättekul (som man alltid tycker). Skulle du någon gång vilja sälja en som du inte får att blomma om så är jag en frivillig köpare :)



Vilka härliga bilder du hade på tjejerna en bit ner. Den på Nova när hon har tassen på huvudet är ju underbar!

Hoppas att ni får en fin helg. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela