Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Väntar...

Publicerad 2009-05-08 13:19:10 i Allmänt,

...på att gubben ska komma hem....va ute vid halv sju imorse...fick några fina foton, enligt mig själv då!! =P...va sen på AF med de andra långtidssjukskrivna...John e nog hemma vid halv fem...sen slänga i oss lite mat för att sedan åka till Fjolleriträsket till Annies kennelmorsa...Billan har jag inte fått tag i så hoppas vi hinnerses en snabbis innan vi åker vidare till min fina Lina =)...kameran e naturligtvis redan packad i väskan, ska fota Lina å hennes tre Chihuahuaor...så ni lär nog bli varse om dessa små telningar på bloggen å även min dotter!! =P....slänger in några av morgonens skörd å hörs vi inte i helgen så ha det så bra å sköt om er...å Sniglon e tebax!!...yeees!!...du har varit saknad...men nu e ordningen återställd...

Lönnlöv i morgonsolens sken

Ornäsbjörkens vackra flikiga blad

lönnens gren hänger över vattenytan...å spegelbilden

Kommentarer

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-05-09 00:56:38

Och Du sol GER så vackra bilder så hakan ligger på tangentbordet- igen!



Vilket ljus i den första! Kan bara tjata om och om igen- Känslan! Man känner vinden i löven och fångas i ögonblicket. Fanken gumman, du måste gå vidare in i fotovärlden- du har verkligen DET! Som så många vill ha, men dessvärre inte fångar på det sätt du gör! jag vill hoppa in i bilderna och bara vara där i just det ögonblicket. känna dofterna, brisen och allt.



Tack för att du ger oss "bild-fetisher" dessa fantastiska ögonblick<3



Jag bara mjuter just nu!



Tack Din Sniglon

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-05-10 20:12:33

...ÅÅHhhhhh tack vännen...dina ord lyfter mig varje gång du skriver...blir sååå glad av dina kommentarer som betyder massor!!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela