Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Blir inget glatt...

Publicerad 2009-05-26 09:42:44 i Allmänt,

...inlägg idag...hade ställt kl på halv sju för att ta en promis med min fyrbenta...blev ingen njutningsfull promis med bankande huvud...Annie hade dessutom glömt hörapparaten hemma å de gjorde ju inte saken bättre...ska bädda ner mig i soffan å dumglo på burken...skulle till Skäggetorp men gav fan i det rent ut skrivet....tjingeling å ha en underbar dag i solen!!!

"min" trollskog!!

Kommentarer

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-05-26 13:53:12

Kommer in och sätter mig i din trollskog ett tag och skriver så länge datorn "håller;) Den fungerar ungefär 20 min åt gången. suck!



Känner mig ungefär lika "pigg" som du sol, för att inte tala om snigel, hon skendräktar så nedrans mycket efter löp så hon knappt orkar promenera runt parken;( ska sterilisera henne så fort jag får råd. Och det är inte billigt;(( Vill inte ge henne galastop heller, det rubbar hennes cirklar alddeles för mycket har jag märkt.



Vet du en sak, det spelar ingen roll vilken färg du eller Vild_ängel har på Era huvuden, Ni är alltid lika vackra ändå<3 Själv ligger jag inne med någon slags rått-nyans, extremt snyggt- Men jag orkar fan inte bry mig om hur jag ser ut just nu. Det får komma i nästa liv;)



ska ut och promenera senare med en vän- Skönt att få tänka på annat en stund:)



Var rädd om dig Sol! Det finns bara en av dig!



Kärlek

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-05-26 14:27:53

TACK vännen!!!...du får alltid till dina ord som värmer lite xtra varje gång du skriver...kramiz å ha en skön promenad med din vän..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela