Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Skitdag igår...

Publicerad 2009-02-25 16:21:09 i Allmänt,

...var hos dietisten igår...och som vanligt väldigt "matnyttigt" de vi pratar om...hade gått upp 4 hg men det va jag medveten om att jag skulle ha gjort så de va inga konstigheter...Jag har ju "plockat" i mig en del onyttigheter innan vägningen men sen när jag kom hem...då satte matdjävulen sina käftar i mig å "tvingade" mig att äta massa skit mat!! =P...haha...tur att jag kan skylla på honom...närå...har bara mig själv att skylla på...Å "Peter!! TACK om du visste vad dina ord värmer, känner mig inte sådan MEN de orden har jag "boat" in i minnet å ska ta fram när jag behöver!!!. Idag har varit en okey dag...har varit på möte på soc om "vår" lilla skruttfia...och det kändes riktigt bra...finns ett S T O R T orosmoln som blir frisläppt i slutet på maj och allt runtikring det e bara såååå sjukt jobbigt...Men men...ska inte sätta krokben för oss själva innan det blir ett faktum men visst måste vi ha både öron å ögon i nacken här framöver...Ska ut å träna med den fyrbenta på klubben ikväll å sen blir det möte, de vill få in mer aktiva medlemmar så de ska gå igenom alla sektorer vad de jobbar med...ska bli intressant, nått ska jag väl kunna stå till tjänst med...Näpp, nu ska gammtackan börja med lite käk...fläskkarre´å potatis står på menyn...å just de...grönsakerna!!!...ska tvinga gubben å hans son att börja äta grönsaker!!=P...de äter nog bara under pistolhot å de vill jag ju inte utsätta de för!!!*L*...ha det bäst å ta hand om varandra


Solen på väg upp...

Kommentarer

Postat av: Elvira

Publicerad 2009-02-25 19:51:10

Blir så in i hjärtat glad, att det känns bra efter mötet med soc..det är ju ändå hos dem nyckeln till lösningarna ligger i slutändan.

Å som du vet, välkomna är ni alltid!!



Ja jäbbla dumma kilon, snacka om att det fastnar i skallen..Jag gick ju upp 20 kilo när jag slutade med drogerna, sen lyckades jag GÅ bort massor..men så fick jag ju den brillianta iden att sluta röka åxå..å det är skit att inse vad det gör med kroppen ..

Hur mycket jag än vet att det är illa att röka, så känns kilona som kom med stoppet nästan för mycket, som att det tar bort själva vinsten..



Spelar ju egentligen ingen roll hur många, bara att det går upp, istället för ner känns ju motigt som fa...!



Men som sagt, en dag i taget.."jag kan frossa imorgon"är en bra tanke..funkar iallafall på droger å rökning..Ler



Massa med stora kramar!

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-02-26 12:14:42

haha...ja visst e de jobbigt när man "råkar" titta sig i spegeln å får se barbamamma i egen hög person!!L...men du e ju sååå jäkla stark så kilona kommer nog att försvinna tids nog!!..kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela