Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Julen drar fram...

Publicerad 2009-12-07 09:10:42 i Allmänt,

...många minnen...speciellt av tre personer som inte finns här på jorden längre, min pappa som bara blev 62 år å dog i cancer, Britt blev drygt 50 å dog oxxå i cancer å sist men inte minst Jörgen som bara blev 40 år.
Jörgen träffade jag på gymnasiet...vi gick i paralellklasserna...det första som slog mig när jag träffade Jörgen var att han va som en stor nallebjörn med de snällaste ögonen jag någonsin sett, vilket oxxå stämde på honom som person. Vårt första riktiga sammanträffande var på Lindemarken där han stod å sålde saker, jag hade precis köpt ett "tryck" av Elvis som då visade sig vara Jörgens stora intresse å passion...vilket oxxå var mitt under en del år. Jag skulle visa Jörgen vart jag köpt det å så var det ju naturligtvis slut...såg besvikelsen i hans ögon så han fick mitt...den glädjen som Jörgen visade kan fortfarande få mina ögon att tåras. Jörgen visade sig inte bara vara en helt underbar person utan en underbar sångare oxxå å då naturligtvis Elvis som han dessutom liknade otroligt mycket röstmässigt. Han skrev oxxå många egna sånger å har spelat in ett antal skivor, själv så har jag bara två av dessa...Jörgen var ute å spelade en hel del men han hade ALLTID tid att prata bort en stund under spelningarna...tyvärr så dog Jörgen i sömnen nyss fyllda fyrtio å lämnade två små killar efter sig...det e snart tre år sen...tiden går fort men tankarna kommer å går till dig Jörgen, ditt avtryck i mitt hjärta kommer alltid att finnas å du påminner mig om att det finns människor med glädje som sprider sig vart du än kom...när jag tänker på dig Jörgen så kan jag inte låta bli att le, samtidigt som jag blir ledsen för att du inte fick se dina små killar växa upp, med dig som förebild...
Britt ja, hon bara fanns där...en omtänksam å lite sprallig tjej med glimten i ögat...kan inte riktigt skriva ner hur Britt va, förutom att hon var en helt fantastisk människa, som oxxå fick gå över till den andra sidan alldeles för fort men en hemmavarande dotter som var lite drygt 20 år...fruktansvärt men du var en kämpe in i det sista Britt!!...saknar dig!!...MASSOR!!
Pappa har jag skrivit om så många ggr så ni som varit med här ett tag vet ju vad han betydde å betyder än i dag för mig!!...Hittade tyvärr inget som Jörgen skrivit själv å sjunger men här kommer en sång som de sjöng på hans begravning och ett litet bildspel på Jörgen....varför detta inlägg??...ja ibland glömmer man bort å visa de man älskar att de betyder mycket för en å utan att man tänker på det i vardan,  rätt som de e så e de borta å man har massor att berätta men då e de försent...försent att ta det in real life...självklart kan man prata och berätta saker för de även efter döden...för de hör oss, det e jag heeelt övertygad om men det e en annan historia...

Kommentarer

Postat av: Billan

Publicerad 2009-12-08 15:45:20

Hade ingen aning om att Hubbas är död =(.

Gud så tragiskt att mannen med de otroligt vackra ögonen inte fick leva ett långt liv.

Minns när vi lyssnade på han på nån marknad i Varberga... sjunga kunde han...

Trist trist

Postat av: stina

Publicerad 2009-12-08 19:32:07

Det var jättefint skrivet! Jag blev rörd! På något sätt fick jag träffa Jörgen som jag aldrig träffat när du skrev om honom!

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-12-09 12:54:58

...Va bra Stina att du kände så, han var en fantastisk person med ett stooort hjärta som räckte till för alla!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela