Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

2 år av bara ren glädje...

Publicerad 2009-12-01 10:59:34 i Allmänt,

...och en stooor portion kärlek!!...ja idag e det två år sen Annie kom in i mitt liv...mitt liv som då bara kändes som en stor jäkla plåga...mitt liv som jag då inte visste i vilken riktning det skulle gå. Jag mådde så jäkla dåligt både psykiskt och fysiskt. Det som blev början på min återhämtning som jag till stor del kan tacka min underbara hund för. Ja i mångas öron låter det jättekonstigt att en hund eller ett djur överhuvudtaget kan ge en människa livet tebax MEN så e det i mitt fall...HON e min vardagshjälte som fått mig till att göra saker som jag i min vildaste fantasi inte kunde tänka mig att jag skulle lyckas med. Friheten att kunna gå i skog å mark, min lydnadsträning som jag inte hade nått större intresse för men som har blivit en del av mitt liv och vi har dessutom gett oss ut på tävlingsplanen!!. Ja det e stort som bara den för mig, Min lilla tjejja e heeelt fantastisk hon kan charma allt å alla, ja till och med en gråsten kan hon nog charma!! =P....och som en "hönsmorsa" så börjar jag nojja lite över hennes förlossning!!..det e ju inte så många dagar kvar...ca 2,5 v....


Buuuus time matte!!


Sover gott i fotöljen!

Kärlek!! <3<3

Kommentarer

Postat av: Hillevi

Publicerad 2009-12-01 22:45:16

Förstår precis vad du menar men man måste kanske ha hund själv för att förstå, det blir ju nästan som en familjemedlem.

Kram!

Postat av: stina

Publicerad 2009-12-02 11:54:07

OJ, det är inte längre tid än det tills valpningen sker,måste vara jättespännande. Skickar vidare utmaningen på min blogg till dig, jag fick den utav sancha,ganska lätta frågar. Ha det så och klappa Annie ifrån mig i nacken.

Postat av: Maria B

Publicerad 2009-12-02 13:02:56

Visst´ förstår man vad djur kan ge! Dom ställer inte några krav & Välkomnar vid dörren när man kommer hem & visar för det mesta Äkta Glädje. Det är i alla fall min erfarenhet när vi hade hund. Jag har ju inte träffat Din Annie än, men det jag ser på bilderna är en helmysig liten vovve. Det ska bli jättespännande att följa förloppet med valparna.

Må så gott Kicki & Annie/Kramisar/Maria

Postat av: Mita

Publicerad 2009-12-02 18:06:59

Avis, du har en härlig tid framför dig, älskar timmarna innan valpningen sätter igång, man är så spänd av förväntan, hur många ska det bli, vilken könsfördelning.

Sista valpningen med Bella (dogo argentinon) så laddade jag upp med kaffe och bullar, och bara satt och mös ihop med henne i valplådan, hon fick åtta valpar varav en var döfödd och en halvdöd som jag lyckades att få igång med kastning och massage.

nu drömmer jag mig bort

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela