Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Nu e vi tebax

Publicerad 2009-04-08 10:18:46 i Allmänt,

...efter en långpromis...solen har precis brutit igenom å det va lite småkallt ute men när man väl fått upp ångan då e de helt ok med det lite svalare vädret. Idag så e min kropp okuperad av värkmästarn...den fan drog igång igår efter mitt lilla försök å va duktig när jag lyfte ner den lilla bokhyllan..hmrf...att jag inte lär mig...men det stämmer så bra, e huvudet dumt får kroppen lida!! =(... e så jäkla trött på att behöva be folk om hjälp för det minsta lilla...å JA Jag VET att jag MÅSTE börja annama det...igår ringde jag till fotografen å pratade med honom, han sa inte nej men han har en tjej som e hos honom å arbetstränar men e på väg därifrån...sen skulle det komma en kille å va hos honom så det hänger lite på hur det funkar de två emellan å hur länge den killen skulle va där...så nu KRÄVER jag att ni håller en tumme för att jag får va hos honom!!! =P...skojade bara...jag kräver ingenting av er!! =)....blev lite paff över mig själv när jag gick i skogen, rätt som det var så började jag stortjuta...blev heeelt överrumplad själv...men när jag kom till sans så kom jag på VARFÖR...har pratat med AF och även andra om hur min dröm verkligen har slagits i småbitar...det e ju NU jag skulle ha börjat min säsong på Plantagen, NU skulle jag få börja det fantastiska jobbet!! =/, ja jag vet att jag måste släppa den biten för jag kommer aldrig att kunna göra det igen...OM jag nu inte vågar göra nack operationen för att med en liten chans att bli bättre...i dagsläget så vågar jag inte riskera en försämring för även om värkmästarn gör sig tillkänna förjämnan ibland mer å ibland mindre så är den ändå rätt hanterbar i dagsläget....Hoppas ni ALLA får en fantastisk dag!!!!....tänkte på en sak när jag va ute å gick nu på morgonen...när man möter en annan person så brukar jag alltid hälsa MEN hur många hälsar tebax???....Tycker det e jättetrevligt om någon säger hej med ett leende på läpparna men inte här tydligen!!!...nåja det e ju deras förlust...det kan få en på bättre humör eller bara att någon ser en...ska inte snurra in mig mer i detta..puss å kramiz

Ett gammalt foto...men lika vårlikt vackert

Kommentarer

Postat av: synne

Publicerad 2009-04-08 12:12:06

Usch gumman,det var inte roligt att höra att du mår så.Men jag förstår dina känslor.Jag vågar inte ens tänka så långt som om jag inte ska kunna gå tillbaka till vården.Vad fan gör jag då??Har varit där sen jag var 16 år i den svängen.Hua nej det vågar jag inte tänka på.

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-08 12:26:33

Näe Synne det e skitjobbigt att behöva släppa tanken på att få jobba med växter...det har jag alltid velat göra men läste min utbildning-04...ville först att kidsen skulle bli större innan jag började plugga!

Postat av: Sniglon

Publicerad 2009-04-08 16:00:43

Gumman, vet inte vad jag ska skriva för att du ska känna lite hopp i alla denna jäkla sörja! Dina drömmar slås i kras, värken bryter, och allt blir bara ett stort kaos. Jag håller dock tummarna för att foto-platsen blir din framöver- Det skulle vara rätt kvinna på rätt plats. Det har du bevisat gång på gång. Fanken också att allt bara blir så här.



Det är för mycket nu! kramar om dig och säger att solen snart skiner på dig igen. Det är inte mycket till tröst en dag som denna, jag vet- men vill du ska veta att jag inte lämnar dig i alla fall.



Glöm aldrig, DU är fantastisk och du ger så mycket och delar med dig på ett sätt som få människor gör. Vi behöver dig, du är så viktig för oss, glöm inte det!



KÄRLEK & KRAFT



Ger dig en tår i renaste klara guld- för dig att bära med dig att ta fram när du behöver. Jag bär dig!

Postat av: Kicki

Publicerad 2009-04-08 16:14:55

Tack min vän...din tår lägger jag intill mitt hjärta...där vet jag att jag kan plocka fram det när jag vill...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela