Gammtackan

Mitt liv rakt upp och ner

Taggarna ut...

Publicerad 2008-11-17 16:07:29 i Allmänt,

...redan i morse, skulle ju till F-kassan...med tanke på hur arrogant å snäsig damen va i telefonen så hade jag berett mig på ett riktigt apskaft!!!....haha...ja, jag va riktigt taggig när jag klev in på bygget...såg på en gång VEM damen i fråga va som jag skulle träffa!!!...Men döm om min förvåning!!...hon va både mänsklig å inte alls så irriterande arrogant som i telefonen, tror att hon kände av mina taggar lite för hon ursäktade sig lite över vårt telefonsamtal förra veckan...ja, man kanske ska ge d en chans å visa att även d kan ha en dålig dag lr två!! =P... Hon godkände min plats på Landeryd..så glad i hågen ringde jag Peter på Stadsmissionen, visade sig att d låg alldeles brevid F-kassan så han guidade mig dit via telefon...ja, mitt lokalsinne e lika med NOLL!!! blev sittandes hos honom gått å väl en timme, vilken människa...han e heeelt fantastisk...gav mig en hel del "matnyttiga" saker som jag ska ta med mig i andra sammanhang....hmmm...ja d kan ju va svårt att få med sig d i praktiken men ska försöka!!!... Ringde till Landeryd när jag kom hem,YEEEEES!!! börjar där på onsdag...såååå kul äntligen börjar d hända saker å då menar jagPOSITIVA !!!! Åkte ut till Valla å tränade lite med kossan i d fina men kalla vädret. Sååå skönt .... Var tvungen att stanna till vid affären å handla lite, MEN d slank inte med några mazariner idag, NU blev d "naturgodis"...om nu d e nyttigare...d vete katten om d e men d låter ju bättre iallafall så en dag som jag verkligen gått å taggat upp mig för blev en helt suveränt bra dag!!!(hittentills) =P

Kommentarer

Postat av: Viktoriae

Publicerad 2008-11-17 17:37:55

Vad gott med naturgodis fast du har rätt, det är inte så nyttigt dock.:/



Ha en trevlig kväll!

Postat av: Gittan

Publicerad 2008-11-17 18:52:36

Grattis Kicki, hoppas det funkar.



Själv är jag hemma med någon form av magsjuka.

Rinner som vaten är helt urlakad.



Kramiz Gittan

Postat av: peter

Publicerad 2008-11-17 22:03:13

Ibland blir inte saker som vi tror att de ska bli... ibland blir det bara som det ska bli... din dag verkar ha varit en sådan dag... häftigt.

(((kram)))

peter

Postat av: Viktoriae

Publicerad 2008-11-18 11:59:05

Sv. Tack för berömmet för min blogg. Jag har läst igenom din blogg och jag förstår att det är en svår sak med mat och jag hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver!! Speciellt när du söker hjälp själv!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kicki

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela